Nieuw! Info-Kuren Tewerkstelling en sociale zekerheid

Korte informatiekuren in oktober

Met de Info-Kuren van Escala brengen we de kennis naar uw bureau. De Info-Kuur start telkens om 13u. Niet eerder, want goede zelfzorg vraagt om een lunchpauze zonder werk. U kan daarna terug geïnformeerd aan de slag vanaf 14u30.

Met 45 waren ze, de deelnemers aan het eerdere webinar: ‘Inschrijven bij de VDAB verplicht. En dan?’ Daar kregen ze dan ook een helder antwoord op van Els Van Brabant en kris Witgeers van de VDAB
Zoek je ook nog heldere antwoorden – kort en bondig van achter je computer- rond het thema ‘Tewerkstelling en Sociale Zekerheid’? Schrijf dan nu nog in voor de laatste "Info-kuren" van oktober.

PROGRAMMA OKTOBER

  • Mr Van Neuville beantwoordt de vragen over niet-Belgen aan het werk in ons land op di 10 oktober
  • Dokter Peter Van Breusegem geeft op donderdag 19 oktober klaarheid over arbeidsongeschiktheid en invaliditeit, de uitbetalingsinstanties, de re-integratie op de arbeidsmarkt en de rol van de verschillende artsen. Ingewikkeld ? jazeker, behalve als hij het uitlegt.
  • Mr jasper Bolle geeft ten slotte antwoorden op de vragen wat de arbeidsrechtbank betekent voor mensen die een geschil aankaarten over hun arbeidscontract, hun uitkering sociale zekerheid, hun leefloon. Vrijdag 27 oktober zorgt hij voor het sluitstuk van deze reeks.

Bekijk alle Info-Kuren