Studiedag Actueel Grootkeukenmanagement 2022, dat was heerlijk leren en netwerken

Lekker en gezond koken rode draad doorheen het event

Op 31 mei 2022 vond de allereerste Studiedag Actueel Grootkeukenmanagement plaats, dit in De Stroom te Gent. Met deze studiedag brachten we de deelnemers de recentste evoluties binnen grootkeukenmanagement bij via verschillende invalshoeken. Lekker en gezond koken met en voor mensen was de rode draad doorheen de volledige studiedag.
  
Als kick-off van het event twee plenaire sessies met experts uit het werkveld. Hierin kwamen lekker, veilig en gezond koken en de slimmere, snellere toekomst van het grootkeukenmanagement aan bod. Nadien konden de deelnemers kiezen uit verschillende andere boeiende topics, gegeven door topsprekers. Op het opleidingsmenu o.a. coaching in de grootkeuken, allergenenmanagent, duurzaam aankopen, multidisciplinaire aanpak, …
Tijdens de pauze mochten we genieten van heerlijk zoete versnaperingen en artisanale limonades. Mét gelegenheid tot een begeleide wandeling door de keukens van De Stroom.
 
Met 38 deelnemers voor deze eerste editie kunnen we spreken van een geslaagde start. Bovendien was dit ook nog eens een ideaal netwerkmoment, wat duidelijk door iedereen gewaardeerd werd. Dit smaakt dus duidelijk naar meer.

Wenst u volgend jaar (opnieuw) deel te nemen aan deze studiedag met thema’s anno 2023? Reserveer dan nu alvast uw plaatsje via mail.

Bekijk hier alle events