Achter de schermen bij Escala

Voor maatopleidingen stort collega Steven Soenen zich niet zomaar in onbekend avontuur

Steven Soenen (43) is projectcoördinator voor de opleidingen soft skills, personeelsbeleid, juridische en maatschappelijke opleidingen bij Escala. Hij is het aanspreekpunt voor organisaties die graag een opleiding op maat van hun organisatie wensen. We vroegen hem hoe hij te werk gaat in deze rol.

Steven: Ik merk dat klanten zich laten inspireren door het open aanbod dat in diverse (online) brochures terug te vinden is. Daarnaast komen ook vragen binnen die specifieker zijn of ergens aanleunen bij het bestaande opleidingsaanbod. In eerste instantie pols ik naar de opleidings-of bedrijfsnood. Wanneer de klant op zoek is naar een meer toegepaste oplossing, dan zijn de collega-ontwikkelaars er om vanuit hun expertise gericht en inhoudelijk door te vragen.

Tegelijk start het proces om binnen onze uitgebreide docentenpoule de juiste persoon te vinden. Daar zijn we sterk in bij Escala. Succes ligt namelijk ook in de juiste docentmatch. Ligt de vraag te ver af van de docentexpertise, dan laten we dit ook weten aan de klant. We storten ons niet in een onbekend avontuur en denken met u mee voor een kwalitatieve oplossing. Uw leernood is serious business.

Zitten we met de neuzen in dezelfde richting, dan volgt er een offerte zodat de klant een goed idee heeft omtrent tarief én programma. Gaan we dan samen verder, dan verfijnen we nog, indien nodig. Is er nog een intake nodig om de inhoud helemaal op punt te zetten? Hoe gaan we het aanbod organiseren? Daarbij houden we rekening met de beschikbaarheden ook op de werkvloer.
Overleg op verschillende fronten tegelijk, dat noemen ze dus coördineren om tot een kwalitatief aanbod op maat te komen. Daarvoor doen we het.

Heeft u graag een opleiding op maat van uw organisatie, neem contact op met Projectcoördinator Steven Soenen.

Stel hier uw vraag