Escala viert 15-jarig jubileum met studiedag

Gesmaakte studiedag rond HR-trends en innovatieve leervormen

Op woensdag 7 september 2022 vierde Escala haar 15-jarig jubileum. Dit in de nieuwe, state-of-the-art opleidingscampus op The Loop in Gent.
Met een studiedag brachten we HR-verantwoordelijken, diensthoofden, directieleden, beleidsmedewerkers, enz. samen om kennis te maken met de nieuwste innovatieve leervormen en de actuele HR-trends in 2022. Hiervoor deden we beroep op vier topsprekers en uiteraard ook op de ervaringen en ideeën van de gasten zelf.
 
Het feestelijke event opende met een heerlijke lunch. Het werd genieten van enkele verfijnde gerechten, bereid en geserveerd door lokale traiteur Taste-it. Het concept van walking dinner was de ideale manier om de gasten onderling met elkaar kennis te laten maken en te netwerken.
Na de lunch volgde er een korte inleiding van Nick Mouton, directeur innovatie en ontwikkeling bij Escala, samen met Marie Van Looveren, algemeen directeur van de Groep Syntra West. De rode draad doorheen deze inleiding was het nut van levenslang leren en de verschillende innovatieve leervormen die Escala benut.
Daaarna volgde nog een gesmaakte plenaire sessie met Klaartje Huyge rond de war for talent en het HR-beleid van de stad Gent. 
Nadien konden de deelnemers kiezen uit verschillende sessies, telkens met topsprekers en experts in hun vak:
 
•        Medewerkers meekrijgen op de sneltrein van de digitale transformatie door Annelies Loosveldt
•        Onderzoek naar peoplemanagement in de publieke sector door professor Mieke Audenaert
•        Wat uw medewerkers u niet vertellen! Reinventing HR door Jeroen Naudts
•        Het belang van het feedforward gesprek door professor Mieke Audenaert
•        Hoe behoudt u de focus op de kerntaken en blijft of wordt u één organisatie in tijden van change door Judith Deryckere van Motena
 
Als afsluiter volgde nog een inspirerende videoboodschap rond levenslang leren door Jo Brouns, Vlaams minister van Economie, Innovatie, Werk, Sociale Economie en Landbouw.
Elke gast werd warm onthaald en ontving hierbij een goodiebag met daarin onze nieuwste brochures, verschillende duurzame gadgets én het boek “Reinventing HR”, geschreven door Jeroen Naudts en professor Timothy Desmet. 
U vindt enkele sfeerbeelden via de Facebook-pagina van Escala.
 
Op naar de 20 jaar, als úw opleidingsspecialist én opleidingspartner!
Wij zijn steeds tot uw dienst!
 
Team Escala

Bekijk alle Escala-events

Tags