Update #samentegencorona

Comfortabel en coronabestendig

Een comfortabel en coronabestendig opleidingsaanbod? Daarvoor geven wij ons ten volle! Zodat ú blijvend stappen vooruit kan zetten. Dit heeft enkele minder en meer aangename gevolgen dit najaar. We zetten ze even op een rijtje:

SLIMME CAMERA’S
Maar liefst 200 theoretische leslokalen zullen in de komende maanden uitgerust worden met slimme camera’s. Deze nieuwe technologie laat toe dat u op termijn voor heel wat opleidingen de keuze zal hebben: klassikaal OF online inchecken in de opleiding. Verandert er iets voor uw opleiding? U hoort het meteen van ons!  

SYLLABI

Wij creëren voor elke cursist een gebruiksvriendelijk digitaal platform via Moodle. U vindt er -indien van toepassing- onder andere een digitale versie van uw syllabus. U kan dan indien er gebruikt gemaakt wordt van een syllabus deze downloaden en bewaren, uitprinten, enzovoort. We bieden u ook de mogelijkheid om in samenwerking met een externe partner (printshop) een afdruk te bestellen tegen een minimale kost. Deze ontvangt u 6 werkdagen later op het door u gekozen adres.

CATERING
Veiligheid eerst, ook voor de catering. Momenteel kunnen terug broodjes of andere etenswaren geserveerd worden in de cafetaria. Ook kan u in alle campussen via de automaten warme en koude dranken verkrijgen. 

Met deze aanpassingen -en de inspanningen van ieder van ons- kan u verder veilig en comfortabel uw expertise en skills aanscherpen. 

Heeft u nog vragen? 
Deze zijn steeds welkom via ons contactcenter of via tine@escala.be

Graag tot binnenkort!

Mvg,
Team Escala

Tags