Escala, uw opleidingsspecialist in de publieke sector

In de werking van de publieke sector gelden uiteraard een aantal algemene principes. Daarnaast zijn er eigenheden die voortvloeien uit de specifieke missie, de organisatiecultuur, het wetgevend kader e.d.m. waarmee er rekening moet gehouden worden. Opleidingen uit de private sector zijn dan ook vaak niet adequaat binnen de publieke sector. Zowel federale, regionale en lokale overheden en entiteiten zoals bv. OCMW's, politiezones en intercommunales hebben nood aan toegepaste opleidingen. Escala besteedt maximale aandacht aan de inhoud en de keuze van de docent.
Om de competenties van de medewerkers in deze sector aan te scherpen, biedt Escala een waaier aan opleidingen. Zo bouwt Escala graag mee aan nog meer professionalisme en performantie in de publieke sector, ten bate van wie er aan de slag is en van wie er beroep op doet. Ook in de organisatie houden we rekening met de publieke sector. Onze opleidingen vinden overdag plaats, bij voorkeur op locaties die goed bereikbaar zijn met het openbaar vervoer. En last but not least: ook de prijszetting van onze opleidingen is bewust zeer haalbaar. Escala is hierdoor niet alleen uw opleidingsspecialist maar ook uw opleidingspartner.

Kwaliteit verzekerd

Dagelijks monitort Escala de klanttevredenheid en wordt onze interne werking en het kwaliteitsbeleid geoptimaliseerd. Hierdoor kunnen we ook onze dienstverlening beter afstemmen op de opleidingsnoden van onze klanten in de publieke, social en non-profit sector.

omdat uw organisatie ons uitgangspunt is

teacher image
"

We moeten persoonlijker en gerichter communiceren. Beter segmenteren ook.

"

Tina - DOCENT

teacher image
"

Escala organiseerde een inhouse opleiding herstellen van polyester zeilboten in het sport-en recreatiedomein.

"

Wim - CURSIST