Screening van technici - gratis ontbijtsessie


Het is niet altijd evident om technici te vinden
Opleiding Techniek, onderhoud en bouw 170029

Introductie

Ook op zoek naar goede techniekers?

Dan hebt u de keuze:

1. U blijft zoeken, want de aanhouder wint ... uiteindelijk. Wij wensen u veel succes.

2. U schrijft in voor onze gratis ontbijtsessie en ontdekt hoe SBM Industrial Services aan de slag gaat met uw medewerkers.

Want KMO's en multinationals rekenen al jarenlang op onze expertise om het technisch talent bij hun medewerkers te ontwikkelen of aan te scherpen.

  • U maakt techniekers van uw wisselstukvervangers
  • U zet in op snel en doordacht onderhoud
  • U creëert een gemotiveerd technisch team
  • U brengt uw operatoren technische kennis bij

Benieuwd naar meer? Wij geven graag tekst en uitleg bij een knapperige croissant.

Omschrijving

Het in kaart brengen van de competenties, kennis en vaardigheden van uw technici is een belangrijke schakel in het proces naar continu verbeteren. Zo kunnen de aanwezige competenties verder aangescherpt en tekorten weggewerkt worden. Alles resulteert in een neutraal adviesrapport dat u een duidelijker beeld geeft van uw technisch team.

Het is niet altijd evident om technici te vinden, daarom moeten we in ieder geval al de juiste mensen op de juiste plaats inschakelen! Soms een moeilijke en gevoelige zaak. Vandaar onze neutrale testen op een neutrale plaats, met neutraal advies!

Met meer dan 350 screenings hebben we heel wat expertise opgebouwd en hebben we een klare kijk op de technische profielen die bij ons langs komen.

Heel wat bedrijven zijn heel positief over deze aanpak: Van de Wiele, VPK, Drukkerij Verstraete, Atlas Copco, Packo, Pepsico, Smart, McBride, Coca-Cola, Milcobel, Eurofrees, MIH Vestas,...

Voor wie is deze opleiding bestemd?

Geen opleiding maar een toelichting voor o.a. productieverantwoordelijken, chefs van de onderhoudsdienst, manufacturing managers, ... en ook HR-mensen.

screening-techniek-technici-co-1-1_2017-29.jpg
screening-techniek-technici-co-1-2_2017-29.png
screening-techniek-technici-co-1-3_2017-29.jpg

Programma

Ontbijtsessie van 8:00 tot 10:00 met presentatie over het concept en de inhoud van de screening, testimonial, sfeerbeelden en vragenronde.

Escala helpt u graag in uw continu streven naar verbetering en professionalisering.
Via in-house opleidingen, advies en begeleiding biedt Escala de nodige ondersteuning.