Frans - benieuwd naar uw huidig taalniveau? (gratis)


Gratis en vrijblijvend. Geen test, maar een korte, leuke babbel met een taalcoach!
Webinar Taal 140330
Webinar Taal 140330
Webinar Taal 140330

Omschrijving

Wil u weten wat uw huidig taalniveau is? Plan een korte online babbel in met een SBM taalcoach!

Wij helpen u graag bij het bepalen van uw huidig taalniveau Frans, Engels, Duits, Spaans,.... Gratis en vrijblijvend! Zo maakt u de juiste keuze van opleiding. Geen test, maar een korte, leuke babbel met een taalcoach! Vraag een screening via telefoon of video call aan. Contacteer Yoica Stoffyn op 078 35 36 38 of via yoica.stoffyn@sbm.be voor het inplannen van uw screening.

Onze taaltrainingen zijn afgestemd op het Gemeenschappelijk Europees Referentiekader voor Talen (CEFR). Zie het beschrijvingsschema voor zelfbeoordeling: Gemeenschappelijk Europees Referentiekader voor Talen (CEFR).

Voor wie is deze opleiding bestemd?

Durf spreken in een andere taal. In alle werksituaties.

Taal@work. Begrijpen en begrepen worden. Zonder angst om fouten te maken. In alledaagse communicatie en in situaties waar specifiek en zelfs gespecialiseerd jargon nodig is. Onder collega’s. Met klanten en distributeurs. Met leveranciers en andere stakeholders.

Methodologie

Taal@work. U komt voor uw talenkennis bij SBM voor de courant gebruikte handelstalen. Maar ook voor minder frequente talen. Taalvaardigheden gekoppeld aan interculturele skills. Op maat van uw bedrijf, uw activiteiten, uw medewerkers. Bedrijfsintern of in open classes. En nee, wij houden ook niet van taaltesten :). Een korte screening van uw huidig taalniveau voordat u uw keuze maakt, bevelen wij u wel aan. Gratis en vrijblijvend! Contacteer Yoica Stoffyn op 078 35 36 38 of via yoica.stoffyn@sbm.be voor meer info.

U wordt door onze gepassioneerde, toegewijde en ervaren taaltrainers gecoacht:

  • In kleine groepen. U krijgt de nodige individuele aandacht en boekt zichtbare vooruitgang op korte tijd. Uw inspanningen renderen sneller!
  • In een aangename, ongedwongen sfeer. Met gemotiveerde en gelijkgestemde medecursisten. Uw zelfvertrouwen groeit zienderogen!
  • Met beproefde leermethodes, innovatieve formats of toptechnologische e-modules. Een effectieve aanpak afgestemd op de manier van leren die u verkiest. Uw motivatie maakt het verschil!  

Kies de formule die bij u past. Taaltrainingen – taalbaden – conversatieclubs. Op maat, bedrijfsintern of in open class. Klassiek of Begeleid Zelfstandig leren. Individueel of in (kleine) groep.

Laat u adviseren bij het maken van uw keuze. We brengen uw behoeften in kaart en verwijzen u naar één van onze open formules. Of we werken een bedrijfsinterne training of coaching op maat voor u uit. We selecteren daarbij de taalcoach die past bij uw bedrijf en bij de opdracht.

Al gehoord van onze formule “Begeleid zelfstandig leren”?

Klassikale oefen- en coachingsessies met een taalcoach. In combinatie met zelfstandig leren in de online leermodules & individuele opvolging. Op de ogenblikken die u het best schikken. Aan uw eigen tempo. Met zoveel herhaling als u wenst. Deze leuke aanpak vereenvoudigt uw leren en u boekt sneller resultaat! Contacteer Yoica Stoffyn op 078 35 36 38 of via yoica.stoffyn@sbm.be voor meer info.

Programma

Onze taalcoaches nemen graag even de tijd voor een korte, gezellige en ongedwongen babbel.

Er wordt een planning opgemaakt van 17u30 tot 20u30: per deelnemer 15 minuten.

Voor aanvang ontvangt u de link om aan te melden alsook het uur waarop u zich dient aan te melden.

Deze opleiding wordt georganiseerd door onze partner SBM, cvba Skilliant.

Kies eerst een locatie/tijdstip om deze gegevens te kunnen zien

Escala helpt u graag in uw continu streven naar verbetering en professionalisering.
Via in-house opleidingen, advies en begeleiding biedt Escala de nodige ondersteuning.