Work-life balance voor de werkende ouder

Opleiding Persoonlijke vaardigheden 160103

Omschrijving

Ervaart u uw leven als meedraaien in de mallemolen? Witl u meer tijd voor jezelf, maar je komt altijd op de laatste plaats? Neemt uw stress het dagelijks wel eens van je over? Verliest u soms de controle over jezelf met een schuldgevoel als gevolg ? Ervaart u vaak innerlijke onrust? Wil je je vitaler voelen omdat je zo het leven beter aan kan? Wil je meer bewegen, maar dit geraakt niet in je planning?

Deze twee avonden zullen geen kant en klare oplossing bieden... Wat u wél mag verwachten is dat je een groot aantal inzichten en tools rijker bent om beter te begrijpen waar het fout loopt, om anders met jouw situatie om te gaan, om zelf terug de leiding te nemen over je leven.

Voor wie is deze opleiding bestemd?

Deze opleiding richt zich naar iedereen die op zoek is naar een evenwicht tussen werk, gezin, sport

Voorkennis

Er is geen voorkennis vereist.

Programma

  • Work-life balance = onzin
  • Verschillende soorten energie
  • Doelen stellen
  • Wegnemen van energievretende factoren en barrières
  • Versterkende recuperatiemethodes
  • Tools vanuit wetenschappelijke achtergrond
2016-103-1-OmschrijvingDocent-1.jpg

Maaike Devos

Maaike is licentiate lichamelijke opvoeding en master in sport- en bewegingspsychologie. Als erkend gezondheidsbegeleider (VGB) richtte ze Fundament op met als doel mensen te motiveren, inspireren, informeren en begeleiden naar een gezonde levensstijl. Dit doet ze vanuit een totaalvisie met de unieke combinatie van beweging en technieken uit de complementaire gezondheidszorg zoals dieptemassage en integrale voetreflexologie.