Expert Klantgerichtheid in de publieke sector & social profit (Gratis Introsessie)


Bouwen aan een 9+ organisatie
Opleiding Klantgerichtheid 180676

Introductie

Maak in één avond gratis kennis met de spelregels om van uw organisatie een "klant"-gerichte, 9+ organisatie te maken!

Bouwen aan een 9+ organisatie. Voor directie en management in openbare besturen, non profit en social profit organisaties wordt het steeds duidelijker dat men verschil kan maken met tevreden "klanten" (burgers, bezoekers, patiënten,...) en tevreden medewerkers. Ook in de cijfers!

De fundamentele vraag is echter of we genoegen kunnen nemen met alleen maar tevreden klanten. Diverse theorieën tonen immers aan dat u vooral moet proberen om 'uiterst' tevreden klanten te hebben: zij bevelen u aan, komen bij u terug en u mag bij hen al eens een steekje laten vallen.

De sleutel tot het succes zit hem in de shift van 'klantentevredenheid' naar 'klantgerichtheid'. Iedere dag opnieuw de focus op de klant leggen, een fan van de klant maken, een klacht of probleem echt ter harte nemen,... Kortom: de klant een ervaring bieden die duidelijk hoger is dan zijn verwachting.

Omschrijving

Gratis kennismaking met de spelregels in klantgericht werken

In deze gratis introsessie willen we graag de onderliggende principes van customer xperience design blootleggen, zodat u al heel snel zelf aan de slag kan om uw organisatie meer klantgericht te maken. Aan de hand van concrete cases en eigen ervaringen bouwen we een aantal basistheorieën uit die in het verleden hun succes bewezen hebben. We lichten een eenvoudig, maar uiterst praktisch meetinstrument toe waarmee u instant kan zien hoe u scoort op de ladder van klantgerichtheid en wat u kunt doen om het nog beter te doen.

Kortom, als u in één avond inzicht wil krijgen in het change proces naar een klantgerichte organisatie, dan is deze sessie een zeer nuttige en leerrijke tijdsinvestering.

Alvast van harte welkom!

Voor wie is deze opleiding bestemd?

Voor iedere directeur/manager in een not-for-profit organisatie die wil werken aan een meer klantgerichte organisatie, voor iedereen die (mede)verantwoordelijk is om klantgerichtheid te implementeren, voor iedereen die de achterliggende drijfveren wil doorhebben hoe u een klantgerichte organisatie wil opzetten.

Programma

In deze gratis introsessie, specifiek gericht naar publieke overheidsinstellingen, non profit en social profit organisaties, willen we graag de onderliggende principes van customer xperience design blootleggen.

Zo gaat u al heel snel zelf aan de slag om uw non profit organisatie meer klantgericht te maken. Aan de hand van concrete non profit cases en eigen ervaringen bouwen we een aantal basistheorieën uit die in het verleden hun succes bewezen hebben. We lichten een eenvoudig, maar uiterst praktisch meetinstrument toe waarmee u instant ziet hoe u scoort op de ladder van klantgerichtheid en wat u onderneemt om het nog beter te doen.

Kortom, als u in één avond inzicht wil krijgen in het change proces naar een klantgerichte organisatie, dan is deze sessie een zeer nuttige en leerrijke tijdsinvestering.

2018-676-1-OmschrijvingDocent-1.jpg

Joost Cottyn heeft jarenlange ervaring in het begeleiden van bedrijven inzake klantgerichtheid. Nadat hij eerst sales ervaring heeft opgedaan in verschillende omgevingen en zelf sales trainers ging aansturen, werd hij verantwoordelijk voor deze strategische hefboom om van gewone organisatie excellente organisaties te maken.

Naast zijn inhoudelijke expertise is hij in staat om de juiste methodologie toe te passen, om een zo groot mogelijke return te realiseren inzake klantgericht handelen. Zijn bezieling en enthousiasme maken het echte verschil. U moet hem gezien hebben om het te begrijpen. Hij staat er!