Sneller, beter, mooier met InDesign (Expert Training)


Verhoog uw efficiëntie in Adobe Indesign!
Opleiding ICT en informatiemanagement 180266

Wat kent men na het volgen van deze opleiding?

Deze opleiding heeft tot doel uw basiskennis uit te breiden met nuttige tips en trics!

Omschrijving

Als InDesign-user heeft u uw eigen technieken om te creeëren. Geen basistechnieken tijdens deze dag, maar hands-on tips en trics om onmiddellijk te gebruiken.

SNELLER!

Masterpages baseren op andere masterpages om sneller fundamentele wijzigingen te doen. Live koppelingen maken met Excel en Word om geen gegevens meer over het hoofd te zien. Wat zijn 'next style's en hoe gebruikt u ze in uw layout.

BETER!

Tips om conditionele tekst op te maken, tricks van basiskleuren om snel een layout in een andere kleur op te maken.

MOOIER!

Geef  tekst een creatieve touch, zonder Illustrator of Photoshop te openen. Optimaliseer letterafstanden voor een visueel perfecte layout. Presenteren met  InDesign.

Voor wie is deze opleiding bestemd?

Ervaren InDesign-gebruikers die op zoek zijn naar tips en tricks om meer uit InDesign te halen.

"In kader van de GDPR informeert SBM dat de gegevens van de ingeschreven cursisten zullen worden gecommuniceerd aan de partner Catena Company in het kader van de opleiding.”

Voorkennis

U hebt een goede basiskennis InDesign.

Methodologie

De cursus wordt klassikaal gegeven in groepen van maximum 15 personen. U kunt dus rekenen op maximale persoonlijke aandacht. Na de theoretische uitleg werkt u aan praktijkoefeningen. U ontvangt ook lesmateriaal als ondersteuning van de praktijklessen. De hierboven genoemde informatie betreft het open cursusaanbod.

OP ZOEK NAAR EEN PRIKKELENDE MAATTRAINING OF BEGELEIDING?

Om uw persoonlijke of bedrijfsgebonden groeiambities waar te maken kan u op ons vertrouwen. Wat uw uitdaging ook is, we vinden binnen ons ruime netwerk van ervaren vakspecialisten en -trainers beslist de mensen met wie u uw doelstellingen kan bereiken. Vertrekkend vanuit uw behoeften, visie en strategie ontwikkelen wij een oplossing volledig afgestemd op uw noden en wensen. Onze hands-on aanpak zorgt ervoor dat u praktische en bruikbare oplossingen hebt die onmiddellijk toepasbaar zijn.

Bovendien bepaalt u ook mee de best geschikte organisatievorm qua locatie, tijdstip en duur. De opleidingen en begeleidingen kunnen worden georganiseerd in uw bedrijf, op één van onze campussen of op een andere locatie naar uw keuze. Ook na uw opleiding of begeleiding wordt u nog verder ondersteund. Verbeteringen en veranderinAgen vragen immers continue aandacht. Dit zorgt er dan ook voor dat u volgens de juiste stappen verderop kan en uw investering blijft renderen. Bovendien kan u als zelfstandige of onderneming gebruik maken van 40% korting via de KMO-portefeuille.

Programma

Wat u leert tijdens deze training:

 • Basiskleuren
 • Masterpages baseren op andere masterpages
 • Presenteren binnen ID
 • Het optimaliseren van letterafstanden (kerning)
 • Geneste stijlen en 'next styles’
 • Automatisch nummeren met paragraaf stijlen
 • Paragraaf lijnen
 • Live koppelen met Excel en Word
 • Creatieve tekst- en kadereffecten
 • Schaduwen
 • Conditionele tekst Libraries