Sneller, beter, mooier met Illustrator (Expert Training)


Verhoog uw efficiëntie in Adobe Illustrator!
Opleiding ICT en informatiemanagement 180269

Wat kent men na het volgen van deze opleiding?

Deze opleiding heeft tot doel uw basiskennis uit te breiden met nuttige tips en trics!

Omschrijving

De Illustrator-versies volgen elkaar razendsnel op. Als Illustrator-user heeft u uw eigen technieken om te creëren. Geen basistechnieken tijdens deze dag, maar hands-on tips en tricks om onmiddellijk te gebruiken. Scherp dus nog even uw basiskennis aan.

SNELLER!

Leer vlakken inkleuren met Live Painting met de mogelijkheid om paden later nog te wijzigen. Baseer uw ontwerp op een afbeelding door gebruik te maken van live tracing. Leer tekst live manipuleren zonder deze om te zetten naar outlines.

BETER!

Alles over dynamische symbolen en de flexibiliteit op templates. Vectoriële afbeeldingen gebruiken, maar ook wijzigen en hergebruiken. Gebruik de nieuwigheden van Libraries en de samenwerking met Adobe Stock. Ook de mogelijkheden om samen te werken aan één layout door gebruik te maken van Creative Cloud komt aan bod tijdens deze training.

MOOIER!

Maak kennis met variabele lijnen en de mogelijkheden van effecten op lijnen. Tips die van pas komen in elk ontwerp. Eén van de effecten waar de alom bekende illustrator Musketon zeer regelmatig gebruik van maakt.

Voor wie is deze opleiding bestemd?

Ervaren Illustrator-gebruikers die op zoek zijn naar tips en tricks.

"In kader van de GDPR informeert SBM dat de gegevens van de ingeschreven cursisten zullen worden gecommuniceerd aan de partner Catena Company in het kader van de opleiding.”

Voorkennis

Een goede basiskennis van Illustrator is absoluut vereist!

Methodologie

De cursus wordt klassikaal gegeven in groepen van maximum 15 personen. U kunt dus rekenen op maximale persoonlijke aandacht. Na de theoretische uitleg werkt u aan praktijkoefeningen. U ontvangt ook lesmateriaal als ondersteuning van de praktijklessen. De hierboven genoemde informatie betreft het open cursusaanbod.

OP ZOEK NAAR EEN PRIKKELENDE MAATTRAINING OF BEGELEIDING?

Om uw persoonlijke of bedrijfsgebonden groeiambities waar te maken kan u op ons vertrouwen. Wat uw uitdaging ook is, we vinden binnen ons ruime netwerk van ervaren vakspecialisten en -trainers beslist de mensen met wie u uw doelstellingen kan bereiken. Vertrekkend vanuit uw behoeften, visie en strategie ontwikkelen wij een oplossing volledig afgestemd op uw noden en wensen. Onze hands-on aanpak zorgt ervoor dat u praktische en bruikbare oplossingen hebt die onmiddellijk toepasbaar zijn.

Bovendien bepaalt u ook mee de best geschikte organisatievorm qua locatie, tijdstip en duur. De opleidingen en begeleidingen kunnen worden georganiseerd in uw bedrijf, op één van onze campussen of op een andere locatie naar uw keuze. Ook na uw opleiding of begeleiding wordt u nog verder ondersteund. Verbeteringen en veranderinAgen vragen immers continue aandacht. Dit zorgt er dan ook voor dat u volgens de juiste stappen verderop kan en uw investering blijft renderen. Bovendien kan u als zelfstandige of onderneming gebruik maken van 40% korting via de KMO-portefeuille.

Programma

Wat u leert tijdens deze training:

  • Variabele lijnen
  • Effecten op lijnen
  • Isometrisch tekenen
  • Verloopnetten
  • Type Touch Tool
  • Herkleuren en alternatieve kleurvoorinstellingen
  • Symbolen en het nut van vectoriële afbeeldingen
  • Grafieken
  • Image tracing en Live paint