Pro Tools (ism Musicasa)


Create. Collaborate. Be heard.
Opleiding ICT en informatiemanagement 160180

Omschrijving

Pro Tools is een begrip in de wereld van audioproductie en nog steeds de standaard in vele professionele opnamestudio's. De software heeft een groot gamma aan mogelijkheden voor de geluidstechnicus, producer en muzikant. Zowel voor studio-opname, broadcasting of post-productie, uw succes wordt mede bepaald door de vaardigheden die u hebt met deze krachtige software.

Voor wie is deze opleiding bestemd?

Mensen die een sterke interesse hebben in het opnemen van muziek en de mogelijkheden van Pro Tools willen ontdekken.

Voorkennis

Er is geen specifieke voorkennis vereist.

Bijkomende info

U kan bovendien tot 40% korting verkrijgen op de opleidingsfactuur bij inschrijving via SBM. Meer info via www.kmo-portefeuille.be.

Methodologie

De opleiding is volledig praktijkgericht. Bovendien krijgt u les van zeer ervaren vakprofessionals waarbij u doorheen de cursus steeds terecht kan voor een onderbouwde en uitgebreide uitleg op al uw vragen. De cursus wordt klassikaal gegeven in groepen van maximum vijf personen. U kunt dus rekenen op een maximale persoonlijke aandacht. Na de theoretische uitleg wekt u aan praktijkoefeningen. U ontvangt ook lesmateriaal als ondersteuning van de praktijklessen. We stomen u met deze vorming en begeleiding klaar om als artiest, medewerker of zelfstandige succesvol te groeien in een veelbelovende en dynamische muziekcarrière.

musicasa-audio-opleiding-pro-t-1-1_2016-180.jpg

Programma

In deze cursus leert u doorheen 4 lesmomenten stapsgewijs met Pro Tools werken en worden alle onderdelen uitgelegd. Daarnaast gaan we ook op een plezante manier met de software experimenteren en creëren.