Migreren van ArcMap naar ArcGIS Pro


Van ArcMap migreren naar ArcGIS Pro
Opleiding ICT en informatiemanagement 180380

Wat kent men na het volgen van deze opleiding?

  • Creëren van een ArcGIS Project en kaarten en 3D scenes importeren
  • Creëren en wijzigen van kaartsymbolen en lay-outs
  • Importeren van geoprocessing model en identificeren van potentiele migratie problemen
  • Delen van kaarten naar ArcGIS Online of ArcGIS Enterprise

Introductie

Werk slimmer met ArcGIS, de meest performante software voor mapping en spatial analytics.

Omschrijving

ArcGIS Pro is de belangrijkste applicatie voor het visualiseren, editeren en het uitvoeren van analyses. Deze training is voor ArcMap gebruikers die wensen over te stappen naar ArcGIS Pro. Deze training maakt u vertrouwd met essentiële ArcGIS Pro-terminologie en de integratie van 2D en 3D.

Tijdens deze cursus leert u hoe op een efficiënte manier uw data van ArcMap kunt migreren naar ArcGIS Pro. Veel gegevens aangemaakt in ArcMap kan u zonder te converteren terug gebruiken in ArcGIS Pro. Daarnaast gaat de training in op web services en webmaps maken en publiceren.

Voor wie is deze opleiding bestemd?

Deze training is geschikt voor iedereen met een uitgebreide ArcMap kennis en wil overstappen naar ArcGIS Pro.

Voorkennis

Deze cursus is voor ervaren ArcMap gebruikers. Voor nieuwe gebruikers raden we de cursus 'ArcGIS Pro: Essentiële Workflows' aan.

Methodologie

De cursus wordt klassikaal gegeven in groepen van maximum 15 personen. U kunt dus rekenen op maximale persoonlijke aandacht. Na de theoretische uitleg werkt u aan praktijkoefeningen. U ontvangt ook lesmateriaal als ondersteuning van de praktijklessen. De hierboven genoemde informatie betreft het open cursusaanbod.

OP ZOEK NAAR EEN PRIKKELENDE MAATTRAINING OF BEGELEIDING?

Om uw persoonlijke of bedrijfsgebonden groeiambities waar te maken kan u op ons vertrouwen. Wat uw uitdaging ook is, vinden binnen ons ruime netwerk van ervaren vakspecialisten en -trainers beslist de mensen met wie u uw doelstellingen kan bereiken. Vertrekkend vanuit uw behoeften, visie en strategie ontwikkelen wij een oplossing volledig afgestemd op uw noden en wensen. Onze hands-on aanpak zorgt ervoor dat u praktische en bruikbare oplossingen hebt die onmiddellijk toepasbaar zijn.

Bovendien bepaalt u ook mee de best geschikte organisatievorm qua locatie, tijdstip en duur. De opleidingen en begeleidingen kunnen worden georganiseerd in uw bedrijf, op één van onze campussen of op een andere locatie naar uw keuze. Ook na uw opleiding of begeleiding wordt u nog verder ondersteund. Verbeteringen en veranderingen vragen immers continue aandacht. Dit zorgt er dan ook voor dat u volgens de juiste stappen verderop kan en uw investering blijft renderen. Bovendien kan u als zelfstandige of onderneming gebruik maken van 40% korting via de KMO-portefeuille.

Programma

1. Starten met ArcGIS Pro

2. Aanmaken ArcGIS Pro projecten

3. Sharing resources

4. Editing Features and attributes

5. Creating maps with vector data

6. Displaying raster data

7. Working with 3D data

8. Performing analysis

9. Moving to ArcGis Pro