Innovatie in recrutering: de cruciale waarde van de employee experience


Een werknemerservaring vanuit het HR-perspectief. Wat zijn de nieuwste inzichten en tools om uw onboardingsproces future proof te maken?
Webinar HRM 200409

Wat kent men na het volgen van deze opleiding?

Tijdens de webinar van 12 oktober vertelt Evelyne u alles over die beleving, hoe u die best aanpakt, wat de must haves en de nice to haves zijn en hoe die positieve beleving u gratis publiciteit kan opleveren.

Introductie

In het rekruteringslandschap beweegt veel en ook deze sector zal de gevolgen van de globale pandemie voelen. Sterker nog, welke grote uitdagingen staan ons de komende jaren te wachten in deze sector? Kom alvast via onze gratis webinars te weten waar de experten mee bezig zijn.

Het thema van deze digitale roadshow is 'innovatie in rekrutering’. Vandaag is meer dan ooit duidelijk dat digitalisering nodig is, daarom stellen we graag volgende drie topics aan u voor.

Omschrijving

Met de Covid-19 pandemie, die we nog niet 100% onder controle hebben, zijn veerkracht en wendbaarheid 2 absolute sleutelwoorden voor de toekomst. En dat is niet anders binnen HR.

De beleving van de kandidaat tijdens het rekruteringsproces, en eens die in dienst is, staat onder druk.

Studies wijzen uit dat kandidaten nog meer aandacht gaan spenderen aan jobinhoud, work-life balans, locatie van het bedrijf, werkethiek, enzovoort. Werknemers leggen de dag van vandaag de lat hoog en willen zicg bij iedere jobwissel verbeteren.

Voor wie is deze opleiding bestemd?

Deze webinar is een must voor iedere personeelsverantwoordelijk en -medewerker.

Programma

Om hier een antwoord te kunnen bieden, bouwt u best een grondig Employer Brand, gebaseerd op 4 elementen:

de what's in it for me langs de kant van de kandidaat, wat biedt het bedrijf, de werkethiek en gekoppelde waarden en de employment experience.

En dit start tijdens de sollicitatie. Let wel, het noemt niet voor niks experience of beleving. En u mag dat heel letterlijk nemen. Geeft u de kandidaten werkelijk een beleving, dan is de kans groot dat die persoon ook meteen ambassadeur wordt van uw organisatie. Nog voor ie begon.

Als dat niet mooi meegenomen is. Gratis PR als het ware!

  • 17u: welkom en inleiding (introductie topic en spreker)
  • 17u10: de expert aan het woord
  • 17u55: Q&A
  • 18u00: slot

Praktisch

Schrijf u gratis in voor één of meerdere van deze webinars via de inschrijfknop. Na elke webinar wordt de kans gegeven om individuele coaching aan te vragen aan de experts.

2020-409-1-OmschrijvingDocent-1.jpg

Evelyne Sinnaeve is gepassioneerd door de Employment Journey. Ze begeleid bedrijven in hun communicatie om enerzijds nieuwe mensen aan te trekken via Employer Branding en om ze daarna geëngageerd in dienst te houden via interne Communicatie.