Innovatie in recrutering: articial intelligence binnen HR


AI in rekrutering: wat weten we nu al?
Webinar HRM 200411

Introductie

In het rekruteringslandschap beweegt veel en ook deze sector zal de gevolgen van de globale pandemie voelen. Sterker nog, welke grote uitdagingen staan ons de komende jaren te wachten in deze sector? Kom alvast via onze gratis webinars te weten waar de experten mee bezig zijn.

De ‘War on talent’ is niet te stoppen, bedrijven hunkeren naar talent om hun teams van morgen samen te stellen. Ondanks de grootschalige inspanningen slagen bedrijven er niet in om nieuw potentieel vast te grijpen.

Omschrijving

Artificiële Intelligentie (AI) brengt hier verandering in: slimme systemen assisteren recruiters om toptalent in huis te halen en zorgen ervoor dat recruiters een duidelijk beeld hebben van de skills en competenties binnen en buiten de onderneming.

Voor wie is deze opleiding bestemd?

Een must voor alle HR-verantwoordelijken en -medewerkers!

ai-in-recrutering-1-4_2020-411.jpg

Programma

AI in rekrutering: wat weten we nu al? Welke use cases kunnen inspirerend werken? En waaraan kunnen we ons nog verwachten.

Tijdens deze webinar leert u de ins en outs kennen van AI binnen HR en geven we u een inkijk hoe AI de rekrutering binnen jouw onderneming tot een nieuw niveau kan tillen.

  • 17u: welkom en inleiding (introductie topic en spreker)
  • 17u10: de expert aan het woord
  • 17u55: Q&A
  • 18u00: slot

Praktisch

Schrijf u gratis in voor één of meerdere van deze webinars via de inschrijfknop. Na elke webinar wordt de kans gegeven om individuele coaching aan te vragen aan de experts.