Vegetarisch koken in de grootkeuken

Opleiding Grootkeuken en HACCP 180682

Introductie

Ook in de grootkeuken rijst de vraag meer en meer naar vegetarische alternatieven.  Dit is echter niet altijd eenvoudig. In deze opleiding, in samenwerking met EVA, krijgen medewerkers van grootkeukens tips en tricks over hoe ze creatieve en smakelijke, vegetarische maaltijden kunnen bereiden op grote schaal.

Voor wie is deze opleiding bestemd?

Koks en hulpkoks die actief meewerken in een grootkeuken

Methodologie

Dit is een workshop, gelieve klein materiaal en professionele kledij te voorzien.

vegetarisch-koken-1-1_2018-682.jpg

Programma

  • inleiding tot de vegetarische keuken
  • uitdagingen en opportuniteiten met plantaardige voeding
  • evenwichtig samenstellen van een vegetarisch menu
  • uitwerking van verschillende vegetarische gerechten

Kies eerst een locatie/tijdstip om deze gegevens te kunnen zien

Lesdata

Datum Startuur Einduur
donderdag 13/06/2019 09:00 12:00
donderdag 13/06/2019 13:00 16:00

Data onder voorbehoud van eventuele wijzigingen.

Locatie

  • CVO Kisp
  • Holstraat 62
  • 9000 Gent
Bekijk op Google Maps

Contact

  • T: 078 35 39 30
  • F: 051/268754
  • info@escala.be