Vegetarisch koken in de grootkeuken


Nu ook veggie in de grootkeuken?
Opleiding Grootkeuken & HACCP 180682

Introductie

Ook in de grootkeuken rijst de vraag meer en meer naar vegetarische alternatieven.  Dit is echter niet altijd eenvoudig. In deze opleiding, in samenwerking met EVA, krijgen medewerkers van grootkeukens tips en tricks over hoe ze creatieve en smakelijke, vegetarische maaltijden kunnen bereiden op grote schaal.

Voor wie is deze opleiding bestemd?

Koks en hulpkoks die actief meewerken in een grootkeuken

Methodologie

Dit is een workshop, gelieve klein materiaal en professionele kledij te voorzien.

vegetarisch-koken-1-1_2018-682.jpg

Programma

  • inleiding tot de vegetarische keuken
  • uitdagingen en opportuniteiten met plantaardige voeding
  • evenwichtig samenstellen van een vegetarisch menu
  • uitwerking van verschillende vegetarische gerechten

Escala helpt u graag in uw continu streven naar verbetering en professionalisering.
Via in-house opleidingen, advies en begeleiding biedt Escala de nodige ondersteuning.