ZOOmertrainingen: Design voor marketing medewerkers in één dag.


Hoe bouwt u een goed layout op?
Opleiding ICT en informatiemanagement 190150

Introductie

Volg deze zomer twee of meerdere trainingen uit het aanbod in samenwerking met Catena Company en krijg een jaar lang voor het hele gezin toegang tot ZOO Antwerpen en Planckendael. Het volledig overzicht vindt u op https://sbm.be/zoomertrainingen.

Omschrijving

Als marketing medewerker weet u dat layout in communicatie van uiterst groot belang is. Maar hoe bouwt u nu een goede layout op en waar legt u bepaalde nadrukken?

Tijdens deze trainingsdag bekijken we de do’s and don’ts van een goed layout. Hoe bepaalt u de aandachtspunten in uw ontwerp en wat is het belang van typografie?

Nog geen ervaring in grafisch ontwerp of behoefte aan een opfrissing? Schrijf u dan zeker in voor deze trainingsdag.

Voor wie is deze opleiding bestemd?

Marketing en communicatie specialisten die op zoek zijn naar een gefundeerde basisopleiding in grafisch ontwerp.

"In kader van de GDPR informeert SBM dat de gegevens van de ingeschreven cursisten zullen worden gecommuniceerd aan de partner Catena Company in het kader van de opleiding.”

Voorkennis

Basis computergebruik is vereist.

Methodologie

De cursus wordt klassikaal gegeven in groepen van maximum 14 personen. U kunt dus rekenen op maximale persoonlijke aandacht. Na de theoretische uitleg werkt u aan praktijkoefeningen. U ontvangt ook lesmateriaal als ondersteuning van de praktijklessen. De hierboven genoemde informatie betreft het open cursusaanbod.

OP ZOEK NAAR EEN PRIKKELENDE MAATTRAINING OF BEGELEIDING?

Om uw persoonlijke of bedrijfsgebonden groeiambities waar te maken kan u op ons vertrouwen. Wat uw uitdaging ook is, vinden binnen ons ruime netwerk van ervaren vakspecialisten en -trainers beslist de mensen met wie u uw doelstellingen kan bereiken. Vertrekkend vanuit uw behoeften, visie en strategie ontwikkelen wij een oplossing volledig afgestemd op uw noden en wensen. Onze hands-on aanpak zorgt ervoor dat u praktische en bruikbare oplossingen hebt die onmiddellijk toepasbaar zijn.

Bovendien bepaalt u ook mee de best geschikte organisatievorm qua locatie, tijdstip en duur. De opleidingen en begeleidingen kunnen worden georganiseerd in uw bedrijf, op één van onze campussen of op een andere locatie naar uw keuze. Ook na uw opleiding of begeleiding wordt u nog verder ondersteund. Verbeteringen en veranderingen vragen immers continue aandacht. Dit zorgt er dan ook voor dat u volgens de juiste stappen verderop kan en uw investering blijft renderen. Bovendien kan u als zelfstandige of onderneming gebruik maken van tot 40% korting via de KMO-portefeuille.

Wat kent u na het volgen van deze opleiding?

Deze trainingsdag zet u als marketing medewerker op weg om krachtige designs neer te zetten met respect voor uw branding.

zoomertraining-1-1_2019-150.jpg

Programma

Wat u tijdens deze training leert:

  • Layout
  • Do’s and don’ts
  • Gewichten in layout (hoe verdeel je je oppervlakte)
  • Focuspunten in je layout bepalen
  • Het belang van witruimte
  • Stramiendefinities
  • Typografie
  • Respect voor branding
  • Aandachtspunten in ontwerp