Vloggen voor bedrijven


Vlog uw bedrijf/organisatie in the picture!
Opleiding ICT en informatiemanagement 180069

Wat kent men na het volgen van deze opleiding?

Na het volgen van deze opleiding bent u in staat om zelf een vlog van scratch tot afgewerkt product te realiseren en online te plaatsen.

Introductie

Vlogs zijn niet meer weg te denken. Het is de ideale manier om de zichtbaarheid van uw organisatie te vergroten.

Omschrijving

Breng het verhaal van uw organisatie op geregelde tijdstippen in beeld. Een nieuw product? Een aankondiging?... Maak aan de wereld kenbaar waar u als organisatie/bedrijf mee bezig bent.

In deze opleiding leert u op een snelle manier met eigen filmpjes (smartphone/tablet/camera) een professioneel ogende vlog te maken. Uw organisatief zal online gegarandeerd scoren.

Voor wie is deze opleiding bestemd?

Alle werknemers in een bedrijf of organisatie.

Voorkennis

Een basiskennis PC is vereist.

Methodologie

De cursus wordt klassikaal gegeven in groepen van maximum 12 personen. U kunt dus rekenen op maximale persoonlijke aandacht. Na de theoretische uitleg werkt u aan praktijkoefeningen. U ontvangt ook lesmateriaal als ondersteuning van de praktijklessen. De hierboven genoemde informatie betreft het open cursusaanbod.

OP ZOEK NAAR EEN PRIKKELENDE MAATTRAINING OF BEGELEIDING?

Om uw persoonlijke of bedrijfsgebonden groeiambities waar te maken kunt u op ons vertrouwen. Wat uw uitdaging ook is, we vinden binnen ons ruime netwerk van ervaren vakspecialisten en -trainers beslist de mensen met wie u uw doelstellingen kunt bereiken. Vertrekkend vanuit uw behoeften, visie en strategie ontwikkelen wij een oplossing volledig afgestemd op uw noden en wensen. Onze hands-on aanpak zorgt ervoor dat u praktische en bruikbare oplossingen hebt die onmiddellijk toepasbaar zijn.

Bovendien bepaalt u ook mee de best geschikte organisatievorm qua locatie, tijdstip en duur. De opleidingen en begeleidingen kunnen worden georganiseerd in uw bedrijf, op één van onze campussen of op een andere locatie naar uw keuze. Ook na uw opleiding of begeleiding wordt u nog verder ondersteund. Verbeteringen en veranderingen vragen immers continue aandacht. Dit zorgt er dan ook voor dat u volgens de juiste stappen verderop kunt en uw investering blijft renderen. Bovendien kunt u als zelfstandige of onderneming gebruik maken van korting via de KMO-portefeuille.

Programma

Sessie 1:

  • Introductie: Wat zijn de basics van een goede vlog in 2018?
  • Hoe uw camera/tablet/smartphone gebruiken als een professional?
  • Introductie: audio tijdens het filmen
  • Praktische training: filmen op locatie

Sessie 2 & 3:

  • Beeldmateriaal monteren tot een vlog
  • Online plaatsen van deze vlog op verschillende platformen (youtube, LinkedIn, Facebook, ...)
  • Tips om het online bereik te maximaliseren

Deze opleiding wordt georganiseerd door onze partner SBM, cvba Skilliant.

Cursusmateriaal

Voor deze opleiding vragen wij u om zeker uw smartphone en/of camera mee te brengen. Indien u ook in het bezit bent van een micro die u kan aansluiten op uw smartphone of camera, gelieve deze mee te brengen.

Escala helpt u graag in uw continu streven naar verbetering en professionalisering.
Via in-house opleidingen, advies en begeleiding biedt Escala de nodige ondersteuning.