Summercamp 2020 - laat uw werking of organisatie schitteren op social media

Opleiding ICT en informatiemanagement 200015

Omschrijving

Professionele social media campagnes zijn tegenwoordig onmisbaar. Tijdens deze zomerreeks leert u in vier dagen uw social media strategie verder te professionaliseren.

Van foto’s bewerken, instagramposts initiëren tot een professionele affiche, flyer, uitnodiging en video maken, u leert het allemaal!

Tijdens dit traject leert u:

 • Foto:
  foto’s en afbeeldingen creatief bewerken en/of optimaliseren
 • Instagram:
  posts met passende teksten en hashtags te plaatsen en bewerken, creatieve bio’s en beelden te maken, instagram te gebruiken via laptop/desktop
 • Video:
  basics van een goede online video 2020 + bumper ads
  hoe camera/tablet/smartphone gebruiken als professional
  praktische training: filmen op locatie + beeldmateriaal monteren + online plaatsen van deze video op verschillende platformen (YouTube, LinkedIn, Facebook, …) + bereik maximaliseren
 • Flyer:
  toevoegen van een tekst, plaatsen van een logo
  werken met afbeeldingen en foto’s
  pagina indeling

U krijgt bij dit totaaltraject ook een levenslange licentie voor Affinity Designer, Affinity Photo en Filmora (Lifetime Plan) ter waarde van €177!

Voor wie is deze opleiding bestemd?

Deze opleiding is bedoeld voor medewerkers van organisaties die zelf fotomateriaal voor onder meer websites en brochures willen verzorgen; affiches, flyers, uitnodigingen willen ontwerpen; de mogelijkheden van Instagram als sociale medium willen ontdekken en die video marketing willen opzetten en/of verder uitbouwen zonder een groot budget te moeten investeren.

Voorkennis

U heeft een basiskennis PC en GSM/tablet gebruik.

Methodologie

De cursus wordt klassikaal gegeven in groepen van maximum 12 personen. U kunt dus rekenen op maximale persoonlijke aandacht.

Wat kent u na het volgen van deze opleiding?

Na het volgen van deze opleiding bent u in staat om foto’s en afbeeldingen creatief te bewerken en/of optimaliseren, instagram professioneel in te zetten, een basic affiche, flyer en uitnodiging op te maken, evenals een korte, dynamische film van scratch tot afgewerkt product te realiseren en online te plaatsen.