Summercamp 2020 - laat uw werking of organisatie schitteren op social media

Opleiding ICT en informatiemanagement 200015

Wat kent men na het volgen van deze opleiding?

Na het volgen van deze opleiding bent u in staat om foto’s en afbeeldingen creatief te bewerken en/of optimaliseren, instagram professioneel in te zetten, een basic affiche, flyer en uitnodiging op te maken, evenals een korte, dynamische film van scratch tot afgewerkt product te realiseren en online te plaatsen.

Omschrijving

Professionele social media campagnes zijn tegenwoordig onmisbaar. Tijdens deze zomerreeks leert u in vier dagen uw social media strategie verder te professionaliseren.

Van foto’s bewerken, instagramposts initiëren tot een professionele affiche, flyer, uitnodiging en video maken, u leert het allemaal!

Tijdens dit traject leert u:

 • Foto:
  foto’s en afbeeldingen creatief bewerken en/of optimaliseren
 • Instagram:
  posts met passende teksten en hashtags te plaatsen en bewerken, creatieve bio’s en beelden te maken, instagram te gebruiken via laptop/desktop
 • Video:
  basics van een goede online video 2020 + bumper ads
  hoe camera/tablet/smartphone gebruiken als professional
  praktische training: filmen op locatie + beeldmateriaal monteren + online plaatsen van deze video op verschillende platformen (YouTube, LinkedIn, Facebook, …) + bereik maximaliseren
 • Flyer:
  toevoegen van een tekst, plaatsen van een logo
  werken met afbeeldingen en foto’s
  pagina indeling

U krijgt bij dit totaaltraject ook een levenslange licentie voor Affinity Designer, Affinity Photo en Filmora (Lifetime Plan) ter waarde van €177!

Voor wie is deze opleiding bestemd?

Deze opleiding is bedoeld voor medewerkers van organisaties die zelf fotomateriaal voor onder meer websites en brochures willen verzorgen; affiches, flyers, uitnodigingen willen ontwerpen; de mogelijkheden van Instagram als sociale medium willen ontdekken en die video marketing willen opzetten en/of verder uitbouwen zonder een groot budget te moeten investeren.

Voorkennis

U heeft een basiskennis PC en GSM/tablet gebruik.

Methodologie

De cursus wordt klassikaal gegeven in groepen van maximum 12 personen. U kunt dus rekenen op maximale persoonlijke aandacht.

Escala helpt u graag in uw continu streven naar verbetering en professionalisering.
Via in-house opleidingen, advies en begeleiding biedt Escala de nodige ondersteuning.