3de Studiedag Actueel Grootkeuken Management


Uniek jaarlijks management event voor de grootkeuken branche.
Opleiding Grootkeuken & HACCP 240329
NIEUW

Wat kent men na het volgen van deze opleiding?

Na deze studiedag heeft elke deelnemer een zeer actueel zicht op wat er leeft in de Vlaamse grootkeuken branche.

Omschrijving

Keukenchefs en hun hulpkoks, directie en diensthoofden, maar ook diëtisten van not for profit grootkeukens willen: leren en netwerken, ondersteund door topsprekers uit hun werkveld.


Voor deze mensen organiseert Escala jaarlijks de Studiedag Grootkeuken Management.


Inhoudelijk wordt deze studiedag gestuurd door:


  • Mevr. Ann Van Hecke, gewezen facility manager in de zorg
  • Dhr. Kris Lefebvre, verantwoordelijke voedingsbeheer, Silva Medical, Brussel
  • Dhr. Lieven Astaes, directeur Ruddersstove, OCMW Brugge  

Voor wie is deze opleiding bestemd?

Keukenchefs en hun hulpkoks, directie en diensthoofden, maar ook diëtisten van not for profit grootkeukens.


Lees: van grootkeukens in algemene ziekenhuizen, psychiatrische ziekenhuizen, woon-zorg centra, instellingen voor gehandicapten, onderwijs, maatwerkbedrijven, ....


Ook functiehouders uit private grootkeukens en toeleveranciers aan grootkeukens zijn uiterst welkom.


Deelnemers uit de not for profit sector betalen € 165 plus 21% BTW per persoon.

Deelnemers uit het private bedrijfsleven betalen € 265 plus 21% BTW per persoon.

Methodologie

Samen lunchen en pauzeren

Intens netwerken

Leren van topsprekers uit de grootkeuken branche

Actuele presentaties

Leren van elkaar

...

Programma

Plenair: Plenair: Mr. Filip De Paepe, zaakvoerder Zorgkeukenzorg, actualiteit optimale grootkeuken productiesystemen.


Keuzesessies:

Mevr. Lisa Van den Bossche, ILVO Vlaanderen, korte keten implementeren in grootkeukens

of

Mevr. Ilse Colaes, leiderschaps expert, samen werken aan een hecht grootkeuken team


Dr. Evelien Kieckens,  Universitair medewerker-expert Milieuzorg | Bioveiligheids- en duurzaamheidscoördinator UZ Gent, praktijkgetuigenis met focus op de grootkeuken

of

Mevr. Barbara Plovie, onderzoeksgroep FOOD Vives, praktijkgetuigenis experiment met plantaardige eiwitten in het kader van het project Cities2030 en Stad Brugge


(Voor wie dat wenst is er om 12.00 uur een zeer verzorgde middaglunch à € 10 pp..

Halverwege is er een inbegrepen koffie- en dessertpauze voor alle deelnemers.)



Lesdata

Datum Startuur Einduur
dinsdag 26/11/2024 12:00 17:00

Data onder voorbehoud van eventuele wijzigingen.

Locatie

  • Hotel-restaurant Van Der Valk Nazareth
  • Autostrade E-17
  • 9810 Nazareth
Bekijk op Google Maps

Contact

  • T: 078 35 39 30
  • F: 051/268754
  • Tine@escala.be

Prijsinfo

(Voor wie dat wenst is er om 12.00 uur een zeer verzorgde middaglunch à € 10 pp..

Halverwege is er een inbegrepen koffie- en dessertpauze voor alle deelnemers.)

1. Lieven Astaes, directeur Ruddersstove, OCMW Brugge

2. Filip De Paepe, zaakvoerder Zorgkeukenzorg

3. Lisa Van den Bossche, korte keten experte ILVO Vlaanderen

4. Ilse Colaes, grootkeuken team experte

5. Dr. Evelien Kieckens, duurzaamheidscoördinator UZ Gent

6. Barbara Plovie, eiwitshift experte, VIVES Brugge, project Cities2030

Escala helpt u graag in uw continu streven naar verbetering en professionalisering.
Via in-house opleidingen, advies en begeleiding biedt Escala de nodige ondersteuning.