Technische voorlichting "Ventilatie on tour bij Ubbink"


Roadshow "Nieuwe technische voorlichting ventilatie on tour"
Opleiding Bouw en installatie 160600

Omschrijving

Er is reeds veel over de nieuwe TV gesproken. Om meer duiding te geven aan de nieuwe technische voorlichting richt SBM samen met Escala deze "roadshow" 'Nieuwe TV Ventilatie on tour' in. We gaan dieper in op de voorlichting, de toepassingen, zijn gevolgen en de wijze waarop de fabrikanten omgaan met deze nieuwe TV.  

Hierbij laten we, gemodereerd door Luc Dedeyne, telkens een gastbedrijf aan het woord die toelicht hoe zijn producten ingepast kunnen worden in de nieuwe richtlijnen.

Vooraf geeft Luc Dedeyne meer toelichting over de technische voorlichting zelf zodat de ontwerper en plaatser bewuster en zelfzekerder aan de slag kan gaan met de TV en zo een betere service kan leveren aan hun eindklanten.

Voor wie is deze opleiding bestemd?

Deze opleiding richt zich naar zowel de ontwerper als de plaatser. Op deze manier stimuleren wij ook de interactie tussen beide partijen. Tijdens de netwerkpauze creëren wij deze mogelijkheid.

  • EPB-verslaggevers
  • Architecten  
  • Energiedeskundigen
  • Studiebureaus
  • Installateurs HVAC
  • Technisch-commercieel medewerkers van groothandels HVAC en ventilatie
  • Medewerkers van technische diensten

Voorkennis

Enige kennis van ventilatie en/of EPB is wenselijk om het beste uit deze sessies te halen.

Programma

Een correcte ventilatie is onontbeerlijk om een goede luchtkwaliteit in onze woningen te waarborgen. Om die reden dient de installatie van het ventilatiesysteem weldoordacht te gebeuren. Zo dient men hierbij vanaf het ontwerp en de montage tot aan de indienststelling en het onderhoud een strikte procedure te volgen. Een nieuwe Technische Voorlichting, TV 258 basisventilatiesystemen voor woongebouwen en een rekentool helpen de installateur hierbij. Tijdens deze sessie, gegeven door Luc Dedeyne, zullen beiden verduidelijkt worden.

Escala helpt u graag in uw continu streven naar verbetering en professionalisering.
Via in-house opleidingen, advies en begeleiding biedt Escala de nodige ondersteuning.