Evalueer uw huidig taalniveau - Duits


Test gratis en vrijblijvend uw taalniveau.
Opleiding Taal 140343

Introductie

Over de SBM taaltrainingen

De SBM taaltrainingen leren u een taal effectief te gebruiken in een professionele context. Luisteren, begrijpen en spreken staan centraal in de training. U ontwikkelt uw taalvaardigheid én u krijgt evengoed meer inzicht in typische gewoontes, gebruiken, mentaliteit... van de landen waar de betreffende taal wordt gesproken.

U komt terecht in een groep met een beperkt aantal gelijkgestemde cursisten, zodat onze ervaren taalcoaches u ruim voldoende aandacht kunnen geven. Goed om weten: onze taalcoaches onderwerpen u niet aan testen (tenzij u daar zelf op aandringt) en zijn ervaren in het wegnemen van de eventuele drempel om te durven spreken.

Omschrijving

Kan ik mijn huidig taalniveau laten evalueren?

Ja, dat kan u zeker, onze taalcoaches nemen graag even de tijd voor een gezellige en ongedwongen babbel. U kan daarvoor langskomen op één van de gratis testavonden die SBM organiseert. Lukt het u niet u daarvoor vrij te maken of te verplaatsen? Geen probleem, neem contact met ons op en we regelen een gesprekje voor u op een andere manier.

Voor wie is deze opleiding bestemd?

U komt op het werk in contact met mensen die Duits praten en u wil (beter) met hen communiceren. U bent in de eerste plaats op zoek naar een training om uw mondelinge communicatievaardigheden te verbeteren. U wil uw Duitstalige contacten (beter) leren begrijpen, u wil door hen leren begrepen worden en u wil uw angst om Duits te spreken wegnemen.