Bepalen van een aankoopstrategie in de zorginstelling NIEUW

Opleiding Logistiek 180508

Omschrijving

The struggle is real! Ziekenhuizen en WZC's hebben maar al te vaak te maken met ingewikkelde leverancierscontracten en kampen daarnaast nog met plaatsgebrek in hun magazijnen. Tijdens deze opleiding scheppen we klaarheid in het duister door duidelijkheid te creëren in het web aan contracten. We bouwen stap voor stap een handleiding om een eigen aankoopstrategie op te zetten.

Voor wie is deze opleiding bestemd?

Logistiek verantwoordelijken en aankoopverantwoordelijken in ziekenhuizen en WZC's

Voorkennis

Enige ervaring in de logistiek van de zorgsector is een voorwaarde.

Wat kent u na het volgen van deze opleiding?

Na deze opleiding is men in staat om de eigen aankoopafdeling te analyseren en een (nieuwe) aankoopstrategie op te zetten.

Lesdata

Datum Startuur Einduur
dinsdag 29/01/2019 18:30 21:30

Deze data zijn nog onderhevig aan wijzigingen.

Locatie

  • SBM Gent
  • Tramstraat 63
  • 9052 Zwijnaarde
Bekijk op Google Maps

Contact

  • T: 078 35 39 30
  • F: 051/268754
  • info@escala.be
2018-508-1-OmschrijvingDocent-1.jpg

Peter Verschueren

Peter heeft zijn carrière uitgebouwd in Aankoop, Logistiek en Facilities en dit in bedrijven met uitstekende reputaties en hoge eisen naar kwaliteit en dienstverlening zowel in de privé als de overheid. Gedurende meerdere jaren heeft hij in een groot overheidsbedrijf gewerkt binnen het kader van de wetgeving overheidsopdrachten. Het analyseren en opzetten van aankoopstructuren, managen en coachen van medewerkers was steeds een rode draad doorheen zijn carrière. Zijn vernieuwende aanpak van het aankoopproces binnen de overheid en de commerciële toepassing van de wetgeving overheidsopdrachten leverde hem een 2e plaats op tijdens de Supply Chain Awards van VIB in 2010. Heel wat ervaring en bagage vandaag ten dienste van de zorgsector om U te helpen bij het realiseren van Uw optimalisatie- en besparingstrajecten.