Draai mee op zee


Jobbeurs voor werkzoekenden in de sector
Opleiding Industrieel 160401

Introductie

Omschrijving

De Academie voor de Toekomst organiseert samen met de Fabriek voor de Toekomst Blue Energy, de Haven Oostende, de Belgian Offshore Cluster, Flanders' Maritime Cluster en de POM West-Vlaanderen de tweede editie van de Jobbeurs: 'Draai mee op Zee'. Deze jobbeurs focust zich op vacatures van bedrijven, actief in de on en offshore windsector en de maritieme sector.

Het aantal windmolens en parken werd de voorbije jaren uitgebreid en de komende jaren worden aan de Belgische kust nieuwe windmolenparken gebouwd. Heel wat bedrijven, betrokken bij de bouw, het onderhoud en de exploitatie van deze windmolens, zijn daardoor voortdurend op zoek naar geschikte arbeidskrachten met een breed scala van uiteenlopende competenties voor tewerkstelling zowel in binnen- als buitenland.

Tijdens de eerste editie van de jobbeurs in 2013 boden de aanwezige bedrijven een 40-tal vacatures aan die vrijwel allemaal ingevuld werden.

De jobbeurs 'Draai mee op Zee' maakt deel uit van de deelname van GreenBridge aan Open Bedrijvendag, bekijk hier de andere standhouders!

Voor wie is deze opleiding bestemd?

Jobbeurs voor werkzoekenden in de sector

Programma

Om 11u en 14u zijn er ook korte infosessies met getuigenissen van werknemers uit het werkveld en een schets van de evolutie van de uitbouw van de windmolenparken aan de Belgische kust.

Op de stand van de Academie voor de Toekomst kunnen de bezoekers meer info krijgen over opleidingen die leiden naar de offshore windsector.

Volgende bedrijven op zoek naar geschikte profielen voor hun vacatures hebben hun aanwezigheid al bevestigd: Jan De Nul nv, Navingo bv, Falck Safety Services bvba, Meet Het en Buijsse Painting nv. Nieuwe bedrijven worden binnenkort aangekondigd.

Escala helpt u graag in uw continu streven naar verbetering en professionalisering.
Via in-house opleidingen, advies en begeleiding biedt Escala de nodige ondersteuning.