ZOOmertrainingen: Beelden vrijstaand maken in Photoshop


De nieuwste en beste manieren om loupzuiver te detoureren
Opleiding ICT en informatiemanagement 180265

Introductie

Volg deze zomer twee of meerdere trainingen in samenwerking met Catena Company en krijg een jaar lang voor het hele gezin toegang tot ZOO Antwerpen en Planckendael. Het volledig overzicht vindt u op https://sbm.be/zoomertrainingen .

Omschrijving

Of u nu beelden maakt voor print, voor web of voor video, hoe beelden vrijstaand maken, moet u goed onder de knie hebben.

Photoshop is de laatste jaren enorm verbeterd op het gebied van detoureren, zodat in een mum van tijd een beeld vrijstaand kan gemaakt worden.

Tijdens deze ééndaagse opleiding doorlopen we de verschillende technieken om beelden vrijstaand te maken: snelmaskers, alfakanalen, paden, ... hebben na deze dag geen geheimen meer voor u.

Voor wie is deze opleiding bestemd?

Voor iedereen die betere beelden wil maken met Adobe Photoshop.

"In kader van de GDPR informeert SBM dat de gegevens van de ingeschreven cursisten zullen worden gecommuniceerd aan de partner Catena Company in het kader van de opleiding.”

Voorkennis

Basiskennis Photoshop

Methodologie

De cursus wordt klassikaal gegeven in groepen van maximum 15 personen. U kunt dus rekenen op maximale persoonlijke aandacht. Na de theoretische uitleg werkt u aan praktijkoefeningen. U ontvangt ook lesmateriaal als ondersteuning van de praktijklessen. De hierboven genoemde informatie betreft het open cursusaanbod.

OP ZOEK NAAR EEN PRIKKELENDE MAATTRAINING OF BEGELEIDING?

Om uw persoonlijke of bedrijfsgebonden groeiambities waar te maken kan u op ons vertrouwen. Wat uw uitdaging ook is, vinden binnen ons ruime netwerk van ervaren vakspecialisten en -trainers beslist de mensen met wie u uw doelstellingen kan bereiken. Vertrekkend vanuit uw behoeften, visie en strategie ontwikkelen wij een oplossing volledig afgestemd op uw noden en wensen. Onze hands-on aanpak zorgt ervoor dat u praktische en bruikbare oplossingen hebt die onmiddellijk toepasbaar zijn.

Bovendien bepaalt u ook mee de best geschikte organisatievorm qua locatie, tijdstip en duur. De opleidingen en begeleidingen kunnen worden georganiseerd in uw bedrijf, op één van onze campussen of op een andere locatie naar uw keuze. Ook na uw opleiding of begeleiding wordt u nog verder ondersteund. Verbeteringen en veranderingen vragen immers continue aandacht. Dit zorgt er dan ook voor dat u volgens de juiste stappen verderop kan en uw investering blijft renderen. Bovendien kan u als zelfstandige of onderneming gebruik maken van 40% korting via de KMO-portefeuille.

Wat kent u na het volgen van deze opleiding?

Na deze opleiding kan u beelden vrijstand maken met Adobe Photoshop.

zoomertraining-1-1_2018-265.jpg

Programma

Wat u leert tijdens deze training:

 

 • Soorten achtergronden en afbeeldingen
 • Welke techniek bij welke afbeelding
 • De standaard Photoshop-technieken
 • Automatische detectie van de achtergrond
 • Handmatige tools
 • Deelkanalen en de mogelijkheden
 • Deelkanalen verbeteren
 • Paden en maskers
 • Bijzondere technieken bij moeilijke gevallen
 • Volautomatisch vrijstaand maken door plug-ins
 • De mogelijkheden van greenkey