ZOOmertrainingen: Beelden maken en bewerken voor social media met Photoshop in één dag.


Maak uw social media afbeeldingen met Adobe Photoshop!
Opleiding ICT en informatiemanagement 190145

Introductie

Volg deze zomer twee of meerdere trainingen uit het aanbod in samenwerking met Catena Company en krijg een jaar lang voor het hele gezin toegang tot ZOO Antwerpen en Planckendael. Het volledig overzicht vindt u op https://sbm.be/zoomertrainingen.

Omschrijving

Tijdens deze dag nemen we u mee in Adobe Photoshop als tool om beelden te maken voor social media. Als marketing medewerker of creatieve professional komt u meer en meer in aanraking met sociale media. Maar hoe maakt u nu de beste beelden om te communiceren om uw doel te bereiken?

Voor wie is deze opleiding bestemd?

Iedereen die met Adobe Photoshop beelden voor social media wil maken en bewerken.

"In kader van de GDPR informeert SBM dat de gegevens van de ingeschreven cursisten zullen worden gecommuniceerd aan de partner Catena Company in het kader van de opleiding.”

Voorkennis

Basiskennis Adobe Photoshop is vereist.

Methodologie

De cursus wordt klassikaal gegeven in groepen van maximum 14 personen. U kunt dus rekenen op maximale persoonlijke aandacht. Na de theoretische uitleg werkt u aan praktijkoefeningen. U ontvangt ook lesmateriaal als ondersteuning van de praktijklessen. De hierboven genoemde informatie betreft het open cursusaanbod.

OP ZOEK NAAR EEN PRIKKELENDE MAATTRAINING OF BEGELEIDING?

Om uw persoonlijke of bedrijfsgebonden groeiambities waar te maken kan u op ons vertrouwen. Wat uw uitdaging ook is, vinden binnen ons ruime netwerk van ervaren vakspecialisten en -trainers beslist de mensen met wie u uw doelstellingen kan bereiken. Vertrekkend vanuit uw behoeften, visie en strategie ontwikkelen wij een oplossing volledig afgestemd op uw noden en wensen. Onze hands-on aanpak zorgt ervoor dat u praktische en bruikbare oplossingen hebt die onmiddellijk toepasbaar zijn.

Bovendien bepaalt u ook mee de best geschikte organisatievorm qua locatie, tijdstip en duur. De opleidingen en begeleidingen kunnen worden georganiseerd in uw bedrijf, op één van onze campussen of op een andere locatie naar uw keuze. Ook na uw opleiding of begeleiding wordt u nog verder ondersteund. Verbeteringen en veranderingen vragen immers continue aandacht. Dit zorgt er dan ook voor dat u volgens de juiste stappen verderop kan en uw investering blijft renderen. Bovendien kan u als zelfstandige of onderneming gebruik maken van tot 40% korting via de KMO-portefeuille.

Wat kent u na het volgen van deze opleiding?

Tijdens deze dag nemen we u mee in Photoshop als tool om beelden voor social media te maken. U leert beelden vrijstaand maken en andere achtergronden te creëren. U leert tekst te plaatsen op afbeeldingen en we letten op de visuele consistentie in uw beelden, zeker als het gaat over campagnes. Na deze dag maakt u visuele content voor sociale media die onmiddellijk in het oog springt.

zoomertraining-1-1_2019-145.jpg

Programma

Wat u tijdens deze training leert:

  • Vrijstaand maken van beelden
  • De creatie van consistente achtergronden
  • Gradients maken
  • Compositie
  • Tips & tricks rond beeldopbouw
  • Tekst- en beeldverhoudingen (titel en tekst, gulden snede in tekst)