Summercamp - Optimaliseer foto’s voor gebruik op social media en drukwerk.


Basistechnieken van fotobewerking.
Opleiding ICT en informatiemanagement 190577

Omschrijving

Deze training is bedoeld voor iedereen die meer uit zijn/haar foto's wilt halen of wilt leren hoe eenvoudig foto’s te bewerken.

U krijgt bij deze opleiding ook een levenslange licentie ter waarde van €59 voor Affinity Photo!

 

Deze module over het gebruik van foto's maakt deel uit van een zomerreeks waarin u in vier dagen leert uw sociale media strategie verder te professionaliseren en hoe u uw organisatie succesvol in de kijker kunt zetten.

Meer informatie over de andere Summercamps vindt u hier!

Voor wie is deze opleiding bestemd?

De opleiding is geschikt voor medewerkers van organisaties die zelf het fotomateriaal voor onder meer websites en brochures willen verzorgen.

Voorkennis

Basiskennis PC gebruik is vereist.

Methodologie

De cursus wordt klassikaal gegeven in groepen van maximum 12 personen. U kunt dus rekenen op maximale persoonlijke aandacht. Na de theoretische uitleg werkt u aan een praktijkoefeningen. De hierboven genoemde informatie betreft het open cursusaanbod.

summercamp-1-1_2019-577.jpg

Programma

Deze opleiding is een basiscursus. Tijdens deze opleiding maakt u kennis met de interface van Affinity Photo en leert u werken met de belangrijkste tools. Eenvoudige bewerkingen zoals het toevoegen van tekst, plaatsen van een logo, werken met lagen, zwart/wit en sepia, ... worden u al doende aangeleerd.

Escala helpt u graag in uw continu streven naar verbetering en professionalisering.
Via in-house opleidingen, advies en begeleiding biedt Escala de nodige ondersteuning.