Summercamp - Optimaliseer foto's voor gebruik op social media en drukwerk.


Basistechnieken van fotobewerking.
Opleiding ICT en informatiemanagement 190577
NIEUW

Omschrijving

Deze training is bedoeld voor iedereen die meer uit zijn/haar foto's wil halen of wil leren hoe eenvoudig foto’s te bewerken.

U krijgt bij deze opleiding ook een levenslange licentie ter waarde van €59 voor Affinity Photo!

Voor wie is deze opleiding bestemd?

De opleiding is geschikt voor medewerkers van organisaties die zelf het fotomateriaal voor onder meer websites en brochures willen verzorgen.

Voorkennis

Basiskennis PC gebruik is vereist.

Methodologie

De cursus wordt klassikaal gegeven in groepen van maximum 12 personen. U kunt dus rekenen op maximale persoonlijke aandacht. Na de theoretische uitleg werkt u aan een praktijkoefeningen. De hierboven genoemde informatie betreft het open cursusaanbod.

OP ZOEK NAAR EEN PRIKKELENDE MAATTRAINING OF BEGELEIDING?

Om uw persoonlijke of bedrijfsgebonden groeiambities waar te maken kan u op ons vertrouwen. Wat uw uitdaging ook is, we vinden binnen ons ruime netwerk van ervaren vakspecialisten en -trainers beslist de mensen met wie u uw doelstellingen kan bereiken. Vertrekkend vanuit uw behoeften, visie en strategie ontwikkelen wij een oplossing volledig afgestemd op uw noden en wensen. Onze hands-on aanpak zorgt ervoor dat u praktische en bruikbare oplossingen hebt die onmiddellijk toepasbaar zijn.

Bovendien bepaalt u ook mee de best geschikte organisatievorm qua locatie, tijdstip en duur. De opleidingen en begeleidingen kunnen worden georganiseerd in uw bedrijf, op één van onze campussen of op een andere locatie naar uw keuze. Ook na uw opleiding of begeleiding wordt u nog verder ondersteund. Verbeteringen en veranderingen vragen immers continue aandacht. Dit zorgt er dan ook voor dat u volgens de juiste stappen verderop kan en uw investering blijft renderen.

Wat kent u na het volgen van deze opleiding?

Tijdens deze basiscursus leert u werken met Affinity Photo. Affinity Photo is een uiterst betaalbaar fotobewerkingsprogramma en bovendien een prima alternatief voor Photoshop en andere commerciële programma's. Met Affinity Photo kunt u foto's en afbeeldingen creatief bewerken en/of optimaliseren. In deze opleiding Affinity Photo leert u foto's bewerken en aanpassen.

U krijgt bij deze opleiding ook een levenslange licentie ter waarde van €59 voor Affinity Photo! Zo kunt u na deze opleiding verder genieten van dit software pakket.

summercamp-1-1_2019-577.jpg

Programma

Deze opleiding is een basiscursus. Tijdens deze opleiding maakt u kennis met de interface van Affinity Photo en leert u werken met de belangrijkste tools. Eenvoudige bewerkingen zoals het toevoegen van tekst, plaatsen van een logo, werken met lagen, zwart/wit en sepia, ... worden u al doende aangeleerd.

Kies eerst een locatie/tijdstip om deze gegevens te kunnen zien

Lesdata

Datum Startuur Einduur
maandag 24/08/2020 09:00 12:00
maandag 24/08/2020 13:00 16:00

Data onder voorbehoud van eventuele wijzigingen.

Locatie

 • SBM Gent
 • Tramstraat 63
 • 9052 Zwijnaarde
Bekijk op Google Maps

Contact

 • T: 078 35 39 30
 • F: 051/268754
 • Tine@escala.be

Lesdata

Datum Startuur Einduur
maandag 17/08/2020 09:00 12:00
maandag 17/08/2020 13:00 16:00

Data onder voorbehoud van eventuele wijzigingen.

Locatie

 • Escala Brugge
 • Spoorwegstraat 14
 • 8200 Brugge
Bekijk op Google Maps

Contact

 • T: 078 35 39 30
 • F: 051/268754
 • Tine@escala.be