Coming Soon
3de Studiedag Actueel Grootkeuken Management
Uniek jaarlijks management event voor de grootkeuken branche.
Wat kent men na het volgen van deze opleiding?
Na deze studiedag heeft elke deelnemer een zeer actueel zicht op wat er leeft in de Vlaamse grootkeuken branche.
Omschrijving
Keukenchefs en hun hulpkoks, directie en diensthoofden, maar ook diëtisten van not for profit grootkeukens willen: leren en netwerken, ondersteund door topsprekers uit hun werkveld.
Voor deze mensen organiseert Escala jaarlijks de Studiedag Grootkeuken Management.
Inhoudelijk wordt deze studiedag gestuurd door:
- Mevr. Ann Van Hecke, gewezen facility manager in de zorg
- Dhr. Kris Lefebvre, verantwoordelijke voedingsbeheer, Silva Medical, Brussel
- Dhr. Lieven Astaes, directeur Ruddersstove, OCMW Brugge
Voor wie is deze opleiding bestemd?
Keukenchefs en hun hulpkoks, directie en diensthoofden, maar ook diëtisten van not for profit grootkeukens.
Lees: van grootkeukens in algemene ziekenhuizen, psychiatrische ziekenhuizen, woon-zorg centra, instellingen voor gehandicapten, onderwijs, maatwerkbedrijven, ....
Ook functiehouders uit private grootkeukens en toeleveranciers aan grootkeukens zijn uiterst welkom.
Deelnemers uit de not for profit sector betalen € 165 plus 21% BTW per persoon.
Deelnemers uit het private bedrijfsleven betalen € 265 plus 21% BTW per persoon.
Methodologie
Samen lunchen en pauzeren
Intens netwerken
Leren van topsprekers uit de grootkeuken branche
Actuele presentaties
Leren van elkaar
...
Hoe ziet het programma van deze opleiding eruit?
Plenair: Plenair: Mr. Filip De Paepe, zaakvoerder Zorgkeukenzorg, actualiteit optimale grootkeuken productiesystemen.
Keuzesessies:
Mevr. Lisa Van den Bossche, ILVO Vlaanderen, korte keten implementeren in grootkeukens
of
Mevr. Ilse Colaes, leiderschaps expert, samen werken aan een hecht grootkeuken team
Dr. Evelien Kieckens, Universitair medewerker-expert Milieuzorg | Bioveiligheids- en duurzaamheidscoördinator UZ Gent, praktijkgetuigenis met focus op de grootkeuken
of
Mevr. Barbara Plovie, onderzoeksgroep FOOD Vives, praktijkgetuigenis experiment met plantaardige eiwitten in het kader van het project Cities2030 en Stad Brugge
(Voor wie dat wenst is er om 12.00 uur een zeer verzorgde middaglunch à € 10 pp..
Halverwege is er een inbegrepen koffie- en dessertpauze voor alle deelnemers.)
Bijkomende info
(Voor wie dat wenst is er om 12.00 uur een zeer verzorgde middaglunch à € 10 pp..
Halverwege is er een inbegrepen koffie- en dessertpauze voor alle deelnemers.)
Wilt u graag een opleiding aanpassen op maat van uw bedrijf?
Samen creëren we uw perfecte opleiding!
Inez Vangheluwe
Commercieel coördinator
Een vraag over deze opleiding?
Wij zijn er voor u! Contacteer ons en wij helpen u met veel enthousiasme verder.
Stel uw vraag