Updatecursus BTW voor openbare besturen


De BTW-wetgeving, specifiek voor openbare besturen
Mixed Via Web Fiscaliteit 080282
Mixed Klassikaal Fiscaliteit 080282

Introductie

U maakt kennis met beslissingen, arresten en rechtspraak met betrekking tot de btw-wetgeving.

Omschrijving

Verdere uitdieping van de hoofdstukken belastingplichtige, de belastbare handeling, de plaatsbepaling inzake leveringen en diensten met bijzondere aandacht voor de bende van 4, de vat package 2010 (uitgebreid), de maatstaf van heffing, de voldoening van de btw en het recht op vrijstelling en actuele wijzigingen. Steeds getoetst aan de doelgroep waaraan les wordt gegeven.

Wanneer u de btw-basistechnieken en update goed onder de knie hebt, bespaart u heel wat tijd en geld. Met voldoende kennis in huis kunt u uw boekhouding en uw btw-aangifte perfect op elkaar afstemmen en kunt u de eerste confrontatie met de fiscus met een gerust gemoed tegemoetzien.

Voor wie is deze opleiding bestemd?

Deze opleiding is een must voor medewerkers of ambtenaren die reeds een basiskennis hebben van btw. Specifiek richt deze opleiding zich tot medewerkers uit openbare besturen (Steden, Gemeenten, Provincies, Gemeenschappen, Gewesten, Federale Overheidsdiensten, Verzelfstandigde Agentschappen,OCMW's, hulpverleningszones en AGB's).

Deze opleiding is ook geschikt voor personen die de opleiding 'Basiskennis btw voor openbare besturen' volgden.

Methodologie

Op locatie (standaard) of via interactieve webinar (corona-modus)

Kies eerst een locatie/tijdstip om deze gegevens te kunnen zien

Lesdata

Datum Startuur Einduur

Data onder voorbehoud van eventuele wijzigingen.

Deze opleiding gaat door in een fysiek leslokaal maar kan u ook online volgen. U heeft nu gekozen voor de online vorm van deze mixed class. De nodige instructies voor de online opleiding ontvangt u enkele dagen voor de opleiding. Indien u deze opleiding liever klassikaal volgt dan selecteert u de leslocatie (op dezelfde datum) in het keuzevak onder de prijs.

Contact

  • T: 078 35 39 30
  • Tine@escala.be

Lesdata

Datum Startuur Einduur

Data onder voorbehoud van eventuele wijzigingen.

Deze opleiding gaat door in een fysiek leslokaal maar kan u ook online volgen. U heeft nu gekozen voor de klassikale vorm van deze mixed class. Indien u de opleiding liever online volgt dan selecteert u de optie 'webinar' (op dezelfde datum) in het keuzevak onder de prijs.

Locatie

  • SBM Gent
  • Tramstraat 63
  • 9052 Zwijnaarde
Bekijk op Google Maps

Contact

  • T: 078 35 39 30
  • Tine@escala.be