Grootkeuken
Escala heeft als opleidingsspecialist voor de overheden en de non- en social profit een ruim aanbod kwalitatieve en actuele opleidingen binnen allerlei verschillende sectoren en onderwerpen.
Ook voor medewerkers binnen grootkeukens hebben we verschillende interessante opleidingen, gaande van wetgeving over kookopleidingen naar eerder managementgerichte opleidingen.
Ontdek hieronder een overzicht van aanbod en krik uw expertise op in het domein waar u het zinvol acht.
Heeft u andere noden? Contacteer ons via tine@escala.be
Koken in de grootkeuken
- Dieetkoken: Gluten- en lactose intolerantie
- Gezond en smakelijk koken voor senioren: Fingerfood
- Gezonde voeding: do's en don'ts
- Smakelijk koken voor senioren
- Vegetarisch koken in de grootkeuken
- De kracht van soep in de grootkeuken
- Koken voor huishoudhulpen
- Cultuurbewust koken
- Creatieve eenpansgerechten
Algemene werking in de grootkeuken
Veiligheid & hygiëne
- Uw autocontrolegids klaar in 8 sessies
- Hoe voorbereiden op een FAVV inspectie?
- De nieuwe allergenenwetgeving in de praktijk
- Microbiologische contaminatie: het niet zichtbare gevaar
- Ongedierte- en insectenbestrijding in (groot)keukens
- HACCP voor starters of als opfrissing
- Voedselveiligheid volgens de nieuwe ISO 22000
- Koude lijn vs. warme lijn
- Een veilige werkomgeving in de grootkeuken en sociale keukens
- Food defence voor non-profit