Grootkeuken
Escala heeft als opleidingsspecialist voor de overheden en de non- en social profit een ruim aanbod kwalitatieve en actuele opleidingen binnen allerlei verschillende sectoren en onderwerpen.
Ook voor medewerkers binnen grootkeukens hebben we verschillende interessante opleidingen, gaande van wetgeving over kookopleidingen naar eerder managementgerichte opleidingen.
Ontdek hieronder een overzicht van aanbod en krik uw expertise op in het domein waar u het zinvol acht.
Heeft u andere noden? Contacteer ons via tine@escala.be
Koken in de grootkeuken
- Dieetkoken: Gluten- en lactose intolerantie
- Gezond en smakelijk koken voor senioren: Fingerfood
- Gezonde voeding: do's en don'ts
- Smakelijk koken voor senioren NIEUW 2019
- Vegetarisch koken in de grootkeuken NIEUW 2019
- De kracht van soep in de grootkeuken NIEUW 2019
- Koken voor huishoudhulpen NIEUW 2019
- Cultuurbewust koken NIEUW 2019
- Creatieve eenpansgerechten NIEUW 2019
Algemene werking in de grootkeuken
Veiligheid & hygiëne
- Uw autocontrolegids klaar in 8 sessies NIEUW 2019
- Hoe voorbereiden op een FAVV inspectie?
- De nieuwe allergenenwetgeving in de praktijk
- Microbiologische contaminatie: het niet zichtbare gevaar NIEUW 2019
- Ongedierte- en insectenbestrijding in (groot)keukens NIEUW 2019
- HACCP voor starters of als opfrissing
- Voedselveiligheid volgens de nieuwe ISO 22000 NIEUW 2019
- Koude lijn vs. warme lijn
- Een veilige werkomgeving in de grootkeuken en sociale keukens NIEUW 2019
- Food defence voor non-profit NIEUW 2019