Actualia onroerend goed en bouwrecht


De wetswijzigingen, nieuwe richtlijnen en toepassingen, inzake onroerend goed en bouwwetgeving
Opleiding Wetgeving en administratie 100221

Omschrijving

Binnen uw dagelijkse praktijk is het van belang om op de hoogte te blijven van de wetswijzigingen, nieuwe richtlijnen en toepassingen, inzake onroerend goed en bouwwetgeving.

Uitgebreide en langdurige opleidingen kunnen de basis meegeven, maar voor update is een regelmatige sessie met de laatste actualia een aangename manier om bij te blijven.

Dit concept werd ontwikkeld zodat u per half jaar een sessie kan volgen. Om de materie zo up-to-date mogelijk te houden, wordt de inhoud kort op voorhand nog eens afgestemd om zo zeker de meest recente wetswijzigingen en richtlijnen te bevatten.

Voor wie is deze opleiding bestemd?

Deze opleiding richt zich naar gemeenteambtenaren, medewerkers locale besturen die te maken hebben met de wetgeving of toepassingen inzake bouwrecht, onroerend goed.

Voorkennis

Er is geen specifieke voorkennis vereist.

Programma

Tijdens deze sessie zullen de meest recente evoluties en wetgevingen belicht worden, zoals bvb binnen ruimtelijke ordening, de evolutie binnen grond & pandendecreet, etc.

Er wordt ingegaan op de stand van zaken van wetgeving die hangende is.

Indien echter belangrijke juridische zaken (nieuwe wetgeving, etc.) in de aanloop van de sessie goedgekeurd worden, zullen deze opgenomen worden in plaats van bovenvernoemde onderwerpen.

Escala helpt u graag in uw continu streven naar verbetering en professionalisering.
Via in-house opleidingen, advies en begeleiding biedt Escala de nodige ondersteuning.