Workshop: neem het woord en overtuig!

Opleiding Persoonlijke vaardigheden 210377

Introductie

Tijdens deze sessie introduceren we u om de competentie te ontwikkelen om mensen te overtuigen, om invloed uit te oefenen en om negatieve situaties positief te beïnvloeden. Zelfmanagement is hierbij een sleutelwoord. Verder leert u om te gaan met een aantal omgevingsfactoren die een effect hebben op het beïnvloedingsproces.

Voor wie is deze opleiding bestemd?

Leidinggevenden en medewerkers die zich communicatief willen versterken.

Programma

Gelijk hebben is nog geen garantie dat er wat beweegt. Dat verandert wanneer u gelijk krijgt. Als ervaren werknemer heeft u ongetwijfeld het voordeel van die ervaring. Daarmee alleen zult u dikwijls uw collega(‘s) of medewerker(s) niet over de brug krijgen. Overtuigen is een gerichte vorm van beïnvloeden zodat anderen iets van u over nemen: uw mening, uw idee, uw voorstel. Hoe beïnvloedt u anderen op zo'n manier dat u ze ook kunt overtuigen, zonder opdringerig te worden? Goed nieuws: overtuigen kunt u leren! Bent u zelf niet altijd zo overtuigend, dan moet u misschien eens nagaan waarin u zichzelf kunt versterken met overtuigingskracht. In dit programma werken we rond de kernprincipes van overtuigen.

Opgelet: Deze opleiding wordt georganiseerd door onze partner Skilliant. Het erkenningsnummer voor Skilliant is DV.O214464.

Lesdata

Datum Startuur Einduur
woensdag 09/11/2022 18:30 21:30

Data onder voorbehoud van eventuele wijzigingen.

Locatie

  • Escala Brugge
  • Spoorwegstraat 14
  • 8200 Brugge
Bekijk op Google Maps

Contact

  • T: 078 35 39 30
  • Tine@escala.be

Escala helpt u graag in uw continu streven naar verbetering en professionalisering.
Via in-house opleidingen, advies en begeleiding biedt Escala de nodige ondersteuning.