E-mailmanagement: bewuster omgaan met e-mail


De 7 hoofdzonden van e-mail management
Webinar Persoonlijke vaardigheden 180605

Introductie

E-mails zijn niet meer weg te denken als communicatiemiddel in het professionele leven. En toch is het een enorme tijdrover als het niet correct gebruikt wordt.

Wat kent men na het volgen van deze opleiding?

De training confronteert u met de werkelijkheid. Daarnaast biedt het u middelen om de controle terug te krijgen en te behouden. Uw inbox wordt weer aangenaam nuttig.

Tijdens deze interactieve training overlopen we de 7 hoofdzonden van e-mail management. Het resultaat: minder en relevantere e-mails! Dat willen we toch allemaal, niet?

Omschrijving

Tijdens deze training ontdekken we de kracht van Inbox Zero, dankzij het efficiënt 'verwerken' van alle binnenkomende e-mails.

U wordt er ongetwijfeld dagelijks mee geconfronteerd. Er worden teveel e-mails verstuurd, uw inbox ontploft, boodschappen gaan verloren of worden niet teruggevonden. Met deze training leeft u hoe uw uw inbox overzichtelijk kan houden.

Hoe kunt u de controle behouden over de overvloed aan e-mails die u ontvangt?

Voor wie is deze opleiding bestemd?

Voor iedereen die ondervindt dat zijn dagindeling nog teveel bepaald wordt door de mailbox.

Programma

 • Nood aan e-mail management
 • Het belang van goede communicatie (uitgebreide versie)
  • Wanneer e-mail wel/niet gebruiken
  • Geweldloos communiceren
  • Communicatie stijlen
 • E-mail: de 7 hoofdzonden - do's & don'ts
 • Inkomende e-mails efficiënt verwerken
 • Organiseer uw opvolging
 • Conclusie

Opgelet: Deze opleiding wordt georganiseerd door onze partner Skilliant. Het erkenningsnummer voor Skilliant is DV.O214464.

2018-605-2-OmschrijvingDocent-1.jpg

Steven Vandenabeele

Steven adviseert met plezier mensen die worstelen met focus en het beheren van hun prioriteiten. Als spreker coacht hij ook (nieuwe) sprekers om hun boodschap met vertrouwen en impact te brengen. In deze laatste rol is hij eveneens bestuurslid van de Professional Speakers Association Belgium (PSA Belgium), dewelke een erkend lid is van de internationale Global Speakers Federation.

Zijn passie voor persoonlijke groei is vervat in de slogan 'Unlock your Potential'. Hierbij kan hij putten uit meer dan 20 jaar ervaring in het leiden en coachen van mensen en projecten.

Steven adviseert met plezier mensen die worstelen met focus en het beheren van hun prioriteiten. Ook het bewust omgaan met e-mail maakt hier onderdeel van uit.

Escala helpt u graag in uw continu streven naar verbetering en professionalisering.
Via in-house opleidingen, advies en begeleiding biedt Escala de nodige ondersteuning.