Update asiel- en vreemdelingenrecht: wijzigingen op een rijtje


De actuele ontwikkelingen
Mixed Via Web Maatschappelijke Topic 100483

Omschrijving

Tijdens deze opleiding worden wetswijzigingen, nieuwe koninklijke besluiten, regeringsbeslissingen, Europese richtlijnen, belangrijke nationale en Europese rechtspraak, ... inzake het Vreemdelingenrecht overlopen zodat men een duidelijke en actuele stand van zaken meekrijgt.

Voor wie is deze opleiding bestemd?

Lokale besturen (gemeente en OCMW), integratiediensten, onthaalbureau's, integratiecentra, CAW's, opvangcentra, allochtone middenveld en andere besturen en instellingen die in contact komen met de opvang en begeleiding van vreemdelingen.

Voorkennis

Basiskennis vreemdelingenrecht wordt aanbevolen.

Bijkomende info

Naast deze korte updatesessie, bieden wij ook nog 2 modules aan rond het vreemdelingenrecht, met verschillende topics. Meer informatie vindt u via deze links:

Lesdata

Datum Startuur Einduur
maandag 26/04/2021 13:00 16:00

Data onder voorbehoud van eventuele wijzigingen.

Deze opleiding gaat door in een fysiek leslokaal maar kan u ook online volgen. U heeft nu gekozen voor de online vorm van deze mixed class. De nodige instructies voor de online opleiding ontvangt u enkele dagen voor de opleiding. Indien u deze opleiding liever klassikaal volgt dan selecteert u de leslocatie (op dezelfde datum) in het keuzevak onder de prijs.

Contact

  • T: 078 35 39 30
  • Tine@escala.be

Escala helpt u graag in uw continu streven naar verbetering en professionalisering.
Via in-house opleidingen, advies en begeleiding biedt Escala de nodige ondersteuning.