Dag van de Industrie - Mens en Technologie in de productie-organisatie van morgen

Opleiding Industrieel 140451

Introductie

SBM organiseert deze zesde editie van de Dag van de Industrie voor wie produceert, ontwikkelt, en innoveert. Voor wie aanstuurt, ontwerpt en optimaliseert. Wat u leert is toepasbaar voor elk bedrijf.

Wie inschrijft krijgt vrijblijvend de kans om in de voormiddag deel te nemen aan eeen exclusieve rondleiding in het bedrijf LVD, producent van plaatbewerkingsmachines.

Meer informatie en inschrijven via www.dagvandeindustrie.be

Omschrijving

De zesde editie van de Dag van de Industrie heeft als thema "Mens en Technologie in de productie-organisatie van morgen".

Je gaat als speler in de maakindustrie op vandaag door een transformatieproces. Ongetwijfeld. De uitdaging is voor iedereen dezelfde: mens en technologie optimaal inzetten in een slank en wendbaar productieproces. De invulling is voor iedereen anders, de evoluties dienen zich razendsnel aan, de te maken keuzes zijn complex.

Reden voor SBM om experts rond deze thema's voor u samen te brengen in een inspirerend seminar.

In de voormiddag bieden wij aan de eerste 70 geïnteresseerden een facultatief bedrijfsbezoek aan West-Vlaamse producent van plaatbewerkingsmachines LVD te Gullegem een aan zijn gloednieuwe Experience Center.

Vanaf 12u bent u dan welkom in Gent voor de inspiratienamidag.

Meer informatie en inschrijven via www.dagvandeindustrie.be

Voor wie is deze opleiding bestemd?

Plant Managers, Productieleiders, Ingenieurs, verantwoordelijken voor onderhoud, verantwoordelijken voor productie, kwaliteit enz...Iedereen die betrokken is bij productinnovatie.

Programma

Niemand minder dan Filip Van den Abeele, Doctor-ingenieur, zelfstandig pijplijningenieur voor de olie- en gasindustrie, gedurende drie jaar Chef Wetenschap van de VRT, schrijver van columns en opiniestukken, ...neemt de keynote sessie voor zijn rekening, Hij zal het hebben over "De vierde industriële revolutie".

Daarna kan u in 2 opeenvolgende tijdsblokken uw keuze maken uit drie inspiratietracks: "Automatisatie, Technologie en Operational excellence", "Duurzaamheid en Beveiliging" en "Mensgerichte benadering". In elke track ontdekt u daar strategische kennis en good practices.

In de afsluitende plenaire sessie brengt keynote Filip Van den Abeele nog een nabeschouwing rond "Working in the Connected World".

Vanaf 17u bieden wij u nog ene drankje zodat u n nog even kan napraten en netwerken met collega's uit andere bedrijven.

Meer info en inschrijven via www.dagvandeindustrie.be