ZOOmetraining: Beelden bewerken voor social media

Opleiding ICT en informatiemanagement 180242

Introductie

Een jaar lang naar ZOO Antwerpen én Planckendael dankzij SBM.

Volg deze zomer twee of meerdere trainingen in samenwerking met Catena Company en krijg een jaar lang voor het hele gezin toegang tot ZOO Antwerpen en Planckendael. Het volledig overzicht vindt u op http://zoomertraining.sbm.be/

Omschrijving

Sociale media zijn een steeds belangrijker kanaal geworden voor bedrijven om promotie te voeren. Video's en bewegende beelden maken dat uw bedrijfscontent opvalt tussen alle 'statische' beelden.

Maak gebruik van bijvoorbeeld uw iPhone om zeer laagdrempelig en toch mooie bewegende beelden te maken. Veel mensen denken dat deze camera's een vorm van "spielerei" zijn. Maar wist u dat u met een iPhone echt professionele resultaten kan boeken, ook voor social media?

We leren de iPhone gebruiken als productietool. We gebruiken Filmic Pro als app en leren de instellingen daarvan kennen om betere beelden te maken. Vervolgens maken we ook timelapse opnames die we vervolgens verwerken tot een film. We leren een aantal andere apps kennen die toelaten om snel toffe beelden te maken. We leren deze beelden importeren in After Effects Daarnaast gebruiken we ook After Effects om beelden tot leven te brengen door middel van tekst animaties. We exploreren de presets en maken onze eigen presets die we telkens opnieuw kunnen gebruiken.

Een zeer interessante trainingsdag om opvallende beelden te maken voor social media.

Voor wie is deze opleiding bestemd?

Ideaal voor marketing en communicatie specialisten die content willen maken voor social media. De focus tijdens deze opleiding ligt op iPhone en de verkenning van After Effects.

"In kader van de GDPR informeert SBM dat de gegevens van de ingeschreven cursisten zullen worden gecommuniceerd aan de partner Catena Company in het kader van de opleiding.”

Voorkennis

Basiskennis PC vereist.

Methodologie

De cursus wordt klassikaal gegeven in groepen van maximum 14 personen. U kunt dus rekenen op maximale persoonlijke aandacht. Na de theoretische uitleg werkt u aan praktijkoefeningen. U ontvangt ook lesmateriaal als ondersteuning van de praktijklessen. De hierboven genoemde informatie betreft het open cursusaanbod.

OP ZOEK NAAR EEN PRIKKELENDE MAATTRAINING OF BEGELEIDING?

Om uw persoonlijke of bedrijfsgebonden groeiambities waar te maken kan u op ons vertrouwen. Wat uw uitdaging ook is, vinden binnen ons ruime netwerk van ervaren vakspecialisten en -trainers beslist de mensen met wie u uw doelstellingen kan bereiken. Vertrekkend vanuit uw behoeften, visie en strategie ontwikkelen wij een oplossing volledig afgestemd op uw noden en wensen. Onze hands-on aanpak zorgt ervoor dat u praktische en bruikbare oplossingen hebt die onmiddellijk toepasbaar zijn.

Bovendien bepaalt u ook mee de best geschikte organisatievorm qua locatie, tijdstip en duur. De opleidingen en begeleidingen kunnen worden georganiseerd in uw bedrijf, op één van onze campussen of op een andere locatie naar uw keuze. Ook na uw opleiding of begeleiding wordt u nog verder ondersteund. Verbeteringen en veranderingen vragen immers continue aandacht. Dit zorgt er dan ook voor dat u volgens de juiste stappen verderop kan en uw investering blijft renderen. Bovendien kan u als zelfstandige of onderneming gebruik maken van tot 40% korting via de KMO-portefeuille.

Wat kent u na het volgen van deze opleiding?

Na deze opleidingen kan u 'opvallende' beelden maken voor social media.

2018-242-1-AfbeeldingInDeKijker.jpg

Programma

Wat u leert tijdens deze training:

 

  • De verschillende beschikbare app's
  • Maken van de verschillende vormen video's
  • Tekstanimaties
  • Geanimeerde GIFs
  • Titelanimaties in AE
  • Maken van presets in AE
  • Text plugins voor AE (betalend)