ZOOmertraining: Titel animaties voor bedrijfsfilms

Opleiding ICT en informatiemanagement 180256

Introductie

Een jaar lang naar ZOO Antwerpen én Planckendael dankzij SBM.

Volg deze zomer twee of meerdere trainingen in samenwerking met Catena Company en krijg een jaar lang voor het hele gezin toegang tot ZOO Antwerpen en Planckendael. Het volledig overzicht vindt u op http://zoomertraining.sbm.be/

Omschrijving

Op social media komen steeds meer films voorbij  waar tekst- en vorm animatie een belangrijke rol spelen. Elke video heeft naast beeld ook titels en informtie nodig. Titels zijn een ideale manier om visuele informatie te delen en een stijlvolle tint te geven aan je bedrijfsvideo's.

Titelanimaties maken, is niet zo gek moeilijk. Maar er zijn een aantal belangrijke regels om ervoor te zorgen dat ze een meerwaarde geven aan uw beelden. Het laatste wat u wil, is  dat de titelanimaties de aandacht wegtrekken van uw beeld.

Behoefte om uw bedrijfsfilms die extra professionele look te geven? Dan is deze training helemaal voor u.

Voor wie is deze opleiding bestemd?

Iedereen die titels of lower thirds willen maken voor bedrijfsfilms.

"In kader van de GDPR informeert SBM dat de gegevens van de ingeschreven cursisten zullen worden gecommuniceerd aan de partner Catena Company in het kader van de opleiding.”

Voorkennis

Voor deze training is een basiskennis in Photoshop en Illustrator vereist.

Methodologie

De cursus wordt klassikaal gegeven in groepen van maximum 15 personen. U kunt dus rekenen op maximale persoonlijke aandacht. Na de theoretische uitleg werkt u aan praktijkoefeningen. U ontvangt ook lesmateriaal als ondersteuning van de praktijklessen. De hierboven genoemde informatie betreft het open cursusaanbod.

 

OP ZOEK NAAR EEN PRIKKELENDE MAATTRAINING OF BEGELEIDING?

Om uw persoonlijke of bedrijfsgebonden groeiambities waar te maken kan u op ons vertrouwen. Wat uw uitdaging ook is, vinden binnen ons ruime netwerk van ervaren vakspecialisten en -trainers beslist de mensen met wie u uw doelstellingen kan bereiken. Vertrekkend vanuit uw behoeften, visie en strategie ontwikkelen wij een oplossing volledig afgestemd op uw noden en wensen. Onze hands-on aanpak zorgt ervoor dat u praktische en bruikbare oplossingen hebt die onmiddellijk toepasbaar zijn.

Bovendien bepaalt u ook mee de best geschikte organisatievorm qua locatie, tijdstip en duur. De opleidingen en begeleidingen kunnen worden georganiseerd in uw bedrijf, op één van onze campussen of op een andere locatie naar uw keuze. Ook na uw opleiding of begeleiding wordt u nog verder ondersteund. Verbeteringen en veranderingen vragen immers continue aandacht. Dit zorgt er dan ook voor dat u volgens de juiste stappen verderop kan en uw investering blijft renderen. Bovendien kan u als zelfstandige of onderneming gebruik maken van 40% korting via de KMO-portefeuille.

Wat kent u na het volgen van deze opleiding?

Tijdens deze ééndaagse training leert u een stijl maken om later te hergebruiken in andere video's. We gaan aan de slag in After Effects om lower thirds, bumpers en een eindpancarte te maken.

2018-256-1-AfbeeldingInDeKijker.jpg

Programma

Wat u leert tijdens deze training:

 

  • Type van grafische elementen in een bedrijfsfilm
  • Analyse van stijlen
  • Lower thirds
  • Bumpers
  • Eindpancarte
  • Logo animatie
  • Vector illustraties maken in Illustrator
  • Style frames maken in Photoshop en exporteren naar After Effects
  • Geanimeerde sociale media buttons maken