ZOOmertraining: Sneller, beter, mooier met Design

Opleiding ICT en informatiemanagement 180268

Introductie

Een jaar lang naar ZOO Antwerpen én Planckendael dankzij SBM.

Volg deze zomer twee of meerdere trainingen in samenwerking met Catena Company en krijg een jaar lang voor het hele gezin toegang tot ZOO Antwerpen en Planckendael. Het volledig overzicht vindt u op http://zoomertraining.sbm.be/.

Omschrijving

Bent u al een tijdje bezig met vormgeven binnen uw bedrijf? Maakt u al brochures, flyers, visitekaartjes, ..., maar mist u toch ergens een basis?

Tijdens de training Sneller, beter, mooier met Indesign leert u in één dag tal van tips en tricks om mooiere ontwerpen te maken. Hoe begint u aan een layout en aan welke regels kun u zich best wel of eerder niet houden? Welke kleuren gebruikt u best voor welk ontwerp en welke kleuren passen goed bij elkaar? Hoe en welke fonts gebruikt u om de leesbaarheid zo hoog mogelijk te houden? Leer ook om dynamiek te creëren in uw ontwerpen en sterke beelden te gebruiken. Kortom een dag vol tips om sneller mooiere designs te maken.

Voor wie is deze opleiding bestemd?

Voor ontwerpers die tips en tricks willen om nog betere en mooiere ontwerpen te maken.

"In kader van de GDPR informeert SBM dat de gegevens van de ingeschreven cursisten zullen worden gecommuniceerd aan de partner Catena Company in het kader van de opleiding.”

Voorkennis

Een goede kennis van een vormgevend programma zoals Adobe Illustrator en/of Indesign is vereist.

Methodologie

De cursus wordt klassikaal gegeven in groepen van maximum 12 personen. U kunt dus rekenen op maximale persoonlijke aandacht. Na de theoretische uitleg werkt u aan praktijkoefeningen. U ontvangt ook lesmateriaal als ondersteuning van de praktijklessen. De hierboven genoemde informatie betreft het open cursusaanbod.

OP ZOEK NAAR EEN PRIKKELENDE MAATTRAINING OF BEGELEIDING?

Om uw persoonlijke of bedrijfsgebonden groeiambities waar te maken kan u op ons vertrouwen. Wat uw uitdaging ook is, vinden binnen ons ruime netwerk van ervaren vakspecialisten en -trainers beslist de mensen met wie u uw doelstellingen kan bereiken. Vertrekkend vanuit uw behoeften, visie en strategie ontwikkelen wij een oplossing volledig afgestemd op uw noden en wensen. Onze hands-on aanpak zorgt ervoor dat u praktische en bruikbare oplossingen hebt die onmiddellijk toepasbaar zijn.

Bovendien bepaalt u ook mee de best geschikte organisatievorm qua locatie, tijdstip en duur. De opleidingen en begeleidingen kunnen worden georganiseerd in uw bedrijf, op één van onze campussen of op een andere locatie naar uw keuze. Ook na uw opleiding of begeleiding wordt u nog verder ondersteund. Verbeteringen en veranderingen vragen immers continue aandacht. Dit zorgt er dan ook voor dat u volgens de juiste stappen verderop kan en uw investering blijft renderen. Bovendien kan u als zelfstandige of onderneming gebruik maken van tot 40% korting via de KMO-portefeuille.

Wat kent u na het volgen van deze opleiding?

Na deze training 'Sneller, beter, mooier met Indesign' zal u door de vele tips en tricks mooiere ontwerpen maken.

2018-268-1-AfbeeldingInDeKijker.jpg

Programma

Wat u leert tijdens deze training:

  • Het belang van grids en hoe je ze maakt
  • Gulden snede: wel of niet gebruiken?
  • Fonts en fonts combineren
  • Corpsgrootte: do's en don'ts
  • De oppervlakte in je ontwerp verdelen
  • Kleuren en de psychologie erachter
  • Harmonie in kleurgebruik
  • Kleuren zoeken
  • Dynamiek en richting in je ontwerp
  • Tips en tricks