ZOOmertraining: Prototypes maken met XD

Opleiding ICT en informatiemanagement 180267

Introductie

Een jaar lang naar ZOO Antwerpen én Planckendael dankzij SBM.

Volg deze zomer twee of meerdere trainingen in samenwerking met Catena Company en krijg een jaar lang voor het hele gezin toegang tot ZOO Antwerpen en Planckendael. Het volledig overzicht vindt u hier!

Omschrijving

In een minimum van tijd een prototype maken voor een app of mobiele website?  Met Adobe XD heeft u het antwoord in uw Creative Cloud-abonnement.

Leer op een eenvoudige en overzichtelijke manier een werkend prototype maken. Heeft u in Photoshop en Illustrator een bepaald idee voor een nieuwe app of website uitgewerkt? Vertrek vanuit dit ontwerp om met Adobe XD een kant en klaar werkende prototype te maken die u rechtstreeks naar uw ontwikkelaar kan doorsturen.

Voor wie is deze opleiding bestemd?

Designers en ontwikkelaars die zich willen toespitsen op het ontwerpen en maken van interfaces (U/I en U/X).

"In kader van de GDPR informeert SBM dat de gegevens van de ingeschreven cursisten zullen worden gecommuniceerd aan de partner Catena Company in het kader van de opleiding.”

Voorkennis

Basiskennis PC - Photoshop en/of Illustrator

Methodologie

De cursus wordt klassikaal gegeven in groepen van maximum 15 personen. U kunt dus rekenen op maximale persoonlijke aandacht. Na de theoretische uitleg werkt u aan praktijkoefeningen. U ontvangt ook lesmateriaal als ondersteuning van de praktijklessen. De hierboven genoemde informatie betreft het open cursusaanbod.

OP ZOEK NAAR EEN PRIKKELENDE MAATTRAINING OF BEGELEIDING?

Om uw persoonlijke of bedrijfsgebonden groeiambities waar te maken kan u op ons vertrouwen. Wat uw uitdaging ook is, vinden binnen ons ruime netwerk van ervaren vakspecialisten en -trainers beslist de mensen met wie u uw doelstellingen kan bereiken. Vertrekkend vanuit uw behoeften, visie en strategie ontwikkelen wij een oplossing volledig afgestemd op uw noden en wensen. Onze hands-on aanpak zorgt ervoor dat u praktische en bruikbare oplossingen hebt die onmiddellijk toepasbaar zijn.

Bovendien bepaalt u ook mee de best geschikte organisatievorm qua locatie, tijdstip en duur. De opleidingen en begeleidingen kunnen worden georganiseerd in uw bedrijf, op één van onze campussen of op een andere locatie naar uw keuze. Ook na uw opleiding of begeleiding wordt u nog verder ondersteund. Verbeteringen en veranderinAgen vragen immers continue aandacht. Dit zorgt er dan ook voor dat u volgens de juiste stappen verderop kan en uw investering blijft renderen. Bovendien kan u als zelfstandige of onderneming gebruik maken van 40% korting via de KMO-portefeuille.

Wat kent u na het volgen van deze opleiding?

Na deze opleiding kan u prototypes van dynamische websites en apps aanmaken.

2018-267-1-AfbeeldingInDeKijker.jpg

Programma

Wat u leert tijdens deze training:

 

  • Navigatie en de artboards verkennen
  • Templates
  • Vorm, lijnen en symbolen
  • Import mogelijkheden
  • Uitlijnen, groeperen en combinatie van vormen
  • Meerdere schermen toevoegen aan je prototype
  • Interactie toevoegen aan artboards en knoppen
  • Voorvertoning van het prototype
  • Samenwerken met collega's en klanten