ZOOmertraining: Illustrator de basis opgefrist

Opleiding ICT en informatiemanagement 180240

Introductie

Een jaar lang naar ZOO Antwerpen én Planckendael dankzij SBM.

Volg deze zomer twee of meerdere trainingen in samenwerking met Catena Company en krijg een jaar lang voor het hele gezin toegang tot ZOO Antwerpen en Planckendael. Het volledig overzicht vindt u hier!

Omschrijving

Als Illustrator-user kent u de basistechnieken. Die basiskennis gaat al even mee, van de dag dat u met Illustrator begon.

Tal van versies zag u misschien al passeren en de nieuwe features heeft u ook al onder de knie. Maar ook de basistechnieken verdienen een update. Doorheen de jaren onderging de pathfinder bijvoorbeeld een grondige update om non-destructief te kunnen werken. Maar ook tekenen met de shaper, live painting en de shape builder mogen met de nieuwste functionaliteiten niet ontbreken in uw basiskennis. Vele functies binnen Illustrator zijn al lang niet meer wat ze waren op de dag dat u er mee begon. Na deze trainingsdag zijn uw technieken weer helemaal up-to-date, om jaren op te bouwen.

Voor wie is deze opleiding bestemd?

De ervaren Illustrator-gebruiker die een nieuwe wind wil laten waaien door zijn technieken.

"In kader van de GDPR informeert SBM dat de gegevens van de ingeschreven cursisten zullen worden gecommuniceerd aan de partner Catena Company in het kader van de opleiding.”

Voorkennis

U hebt basiskennis Illustrator.

Methodologie

De cursus wordt klassikaal gegeven in groepen van maximum 14 personen. U kunt dus rekenen op maximale persoonlijke aandacht. Na de theoretische uitleg werkt u aan praktijkoefeningen. U ontvangt ook lesmateriaal als ondersteuning van de praktijklessen. De hierboven genoemde informatie betreft het open cursusaanbod.

OP ZOEK NAAR EEN PRIKKELENDE MAATTRAINING OF BEGELEIDING?

Om uw persoonlijke of bedrijfsgebonden groeiambities waar te maken kan u op ons vertrouwen. Wat uw uitdaging ook is, we vinden binnen ons ruime netwerk van ervaren vakspecialisten en -trainers beslist de mensen met wie u uw doelstellingen kan bereiken. Vertrekkend vanuit uw behoeften, visie en strategie ontwikkelen wij een oplossing volledig afgestemd op uw noden en wensen. Onze hands-on aanpak zorgt ervoor dat u praktische en bruikbare oplossingen hebt die onmiddellijk toepasbaar zijn.

Bovendien bepaalt u ook mee de best geschikte organisatievorm qua locatie, tijdstip en duur. De opleidingen en begeleidingen kunnen worden georganiseerd in uw bedrijf, op één van onze campussen of op een andere locatie naar uw keuze. Ook na uw opleiding of begeleiding wordt u nog verder ondersteund. Verbeteringen en veranderingen vragen immers continue aandacht. Dit zorgt er dan ook voor dat u volgens de juiste stappen verderop kan en uw investering blijft renderen. Bovendien kan u als zelfstandige of onderneming gebruik maken van tot 40% korting via de KMO-portefeuille.

Wat kent u na het volgen van deze opleiding?

Na deze training zijn uw basistechnieken weer helemaal up-to-date.

2018-240-1-AfbeeldingInDeKijker.jpg

Programma

Wat u leert tijdens deze training:

 • Artboards
 • Harmonische kleuren
 • Optimale interface
 • Het vormpalet uitgediept
 • Tekenen: lijnen en vormen in alle mogelijke situaties
 • Isolatiemodus
 • Verlooprasters (ook op lijnen)
 • Non-destructieve pathfinder
 • Tekenen met shaper, live painting en shape builder
 • Patterns
 • Penselen
 • Kleuren (CMYK en pantone)
 • Live tracing: actief overtrekken van bitmap naar vector
 • Interessante plugins