ZOOmertraining: Cinemagraphs maken met After Effects

Opleiding ICT en informatiemanagement 180264

Introductie

Een jaar lang naar ZOO Antwerpen én Planckendael dankzij SBM.

Volg deze zomer twee of meerdere trainingen in samenwerking met Catena Company en krijg een jaar lang voor het hele gezin toegang tot ZOO Antwerpen en Planckendael. Het volledig overzicht vindt u hier!

Omschrijving

Cinemagraphs: foto's met een kleine 'beweging'. Meer en meer zie je ze op het internet opduiken. Ze zijn compact en door de kleine beweging wordt het statisch beeld een stuk aantrekkelijker.Tijdens deze ééndaagse opleiding leert u hoe een goede cinemagraph is opgebouwd, en maat u zelf een aantal beelden die u vervolgens in After Effects en Photoshop gaat omtoveren tot een cinemagraph.

Voor wie is deze opleiding bestemd?

Marketing & communicatie-professionals, fotografen die bewegende content willen maken uit foto's.

"In kader van de GDPR informeert SBM dat de gegevens van de ingeschreven cursisten zullen worden gecommuniceerd aan de partner Catena Company in het kader van de opleiding.”

Voorkennis

U hebt een basiskennis PC.

Methodologie

De cursus wordt klassikaal gegeven in groepen van maximum 15 personen. U kunt dus rekenen op maximale persoonlijke aandacht. Na de theoretische uitleg werkt u aan praktijkoefeningen. U ontvangt ook lesmateriaal als ondersteuning van de praktijklessen. De hierboven genoemde informatie betreft het open cursusaanbod.

OP ZOEK NAAR EEN PRIKKELENDE MAATTRAINING OF BEGELEIDING?

Om uw persoonlijke of bedrijfsgebonden groeiambities waar te maken kan u op ons vertrouwen. Wat uw uitdaging ook is, we vinden binnen ons ruime netwerk van ervaren vakspecialisten en -trainers beslist de mensen met wie u uw doelstellingen kan bereiken. Vertrekkend vanuit uw behoeften, visie en strategie ontwikkelen wij een oplossing volledig afgestemd op uw noden en wensen. Onze hands-on aanpak zorgt ervoor dat u praktische en bruikbare oplossingen hebt die onmiddellijk toepasbaar zijn.

Bovendien bepaalt u ook mee de best geschikte organisatievorm qua locatie, tijdstip en duur. De opleidingen en begeleidingen kunnen worden georganiseerd in uw bedrijf, op één van onze campussen of op een andere locatie naar uw keuze. Ook na uw opleiding of begeleiding wordt u nog verder ondersteund. Verbeteringen en veranderingen vragen immers continue aandacht. Dit zorgt er dan ook voor dat u volgens de juiste stappen verderop kan en uw investering blijft renderen. Bovendien kan u als zelfstandige of onderneming gebruik maken van 40% korting via de KMO-portefeuille.

Wat kent u na het volgen van deze opleiding?

Na deze opleiding kan men een cinemagraph aanmaken.

2018-264-1-AfbeeldingInDeKijker.jpg

Programma

Wat u leert tijdens deze opleiding:

  • De opbouw van een cinemagraph
  • Een DSLR die kan filmen om beelden te maken
  • Camera instellingen voor een cinemagraph
  • Importeren in After Effects
  • Werken met maskers
  • Exporteren als film
  • Een loopbare GIF in Photoshop