ZOOmertraining: Affinity Design basics in één dag

Opleiding ICT en informatiemanagement 180238

Introductie

Een jaar lang naar ZOO Antwerpen én Planckendael dankzij SBM.

Volg deze zomer twee of meerdere trainingen in samenwerking met Catena Company en krijg een jaar lang voor het hele gezin toegang tot ZOO Antwerpen en Planckendael. Het volledig overzicht vindt u op http://zoomertraining.sbm.be/

Omschrijving

Bent u ook één van die mensen die op zoek is naar een alternatief voor Adobe Illustrator? Dan kunnen wij met zekerheid zeggen dat u met Affinity Designer een degelijk en goedkoper alternatief in huis haalt.

Wilt u alles weten over dit pakket? Wij nemen u in één dag mee om de basistechnieken in Affinity Designer onder de knie te krijgen.

Voor wie is deze opleiding bestemd?

Iedereen die aan de slag wil met Affinity Design

"In kader van de GDPR informeert SBM dat de gegevens van de ingeschreven cursisten zullen worden gecommuniceerd aan de partner Catena Company in het kader van de opleiding.”

Voorkennis

Basiskennis PC gebruik.

Methodologie

De cursus wordt klassikaal gegeven in groepen van maximum 14 personen. U kunt dus rekenen op maximale persoonlijke aandacht. Na de theoretische uitleg werkt u aan praktijkoefeningen. U ontvangt ook lesmateriaal als ondersteuning van de praktijklessen. De hierboven genoemde informatie betreft het open cursusaanbod.

OP ZOEK NAAR EEN PRIKKELENDE MAATTRAINING OF BEGELEIDING?

Om uw persoonlijke of bedrijfsgebonden groeiambities waar te maken kan u op ons vertrouwen. Wat uw uitdaging ook is, vinden binnen ons ruime netwerk van ervaren vakspecialisten en -trainers beslist de mensen met wie u uw doelstellingen kan bereiken. Vertrekkend vanuit uw behoeften, visie en strategie ontwikkelen wij een oplossing volledig afgestemd op uw noden en wensen. Onze hands-on aanpak zorgt ervoor dat u praktische en bruikbare oplossingen hebt die onmiddellijk toepasbaar zijn.

Bovendien bepaalt u ook mee de best geschikte organisatievorm qua locatie, tijdstip en duur. De opleidingen en begeleidingen kunnen worden georganiseerd in uw bedrijf, op één van onze campussen of op een andere locatie naar uw keuze. Ook na uw opleiding of begeleiding wordt u nog verder ondersteund. Verbeteringen en veranderingen vragen immers continue aandacht. Dit zorgt er dan ook voor dat u volgens de juiste stappen verderop kan en uw investering blijft renderen. Bovendien kan u als zelfstandige of onderneming gebruik maken van tot 40% korting via de KMO-portefeuille.

Wat kent u na het volgen van deze opleiding?

Deze opleiding is een kennismaking met Affinity Design. U zal de basis handelingen kunnen uitvoeren.

2018-238-1-AfbeeldingInDeKijker.jpg

Programma

Wat u leert tijdens deze training:

 

 • Interface
 • Maak een nieuw document
 • Verken het werkgebied
 • Stel marges, hulplijnen en rasters in
 • Tekenen van lijnen en vectoriële vormen
 • Het gebruik van de pen gereedschap
 • Type tekst
 • Schalen en roteren van objecten
 • Selecteren van zones of bereik van kleuren
 • Het gebruik van lagen en het toepassen van effecten en aanpassingslagen
 • Gebruik en maken van penselen
 • Exporteer en print