Digitale transformaties: uw werkomgeving vandaag en morgen (ism Cevora) NIEUW

Opleiding ICT en informatiemanagement 170050

Omschrijving

De 4e Industriële Revolutie vindt vandaag plaats! Onze opleiding "Digitale transfomaties : uw werkomgeving vandaag en morgen" laat werknemers kennismaken met de technologische revoluties die zich hier, nu en morgen in razend snel tempo opvolgen. Cursisten worden op interactieve wijze ingeleid in de wereld van cloudcomputing, internet of things, artificiële intelligentie, big data, en virtual/augmented reality.

Voor wie is deze opleiding bestemd?

Iedereen die zich wil voorbereiden op de digitale toekomst en zo zijn tewerkstellingskansen verstevigen en verankeren.

Voorkennis

Geen specifieke voorkennis vereist.

Bijkomende info

Bent u bediende in een bedrijf met Paritair Comité 200 (na te vragen bij uw personeelsdienst), dan kan u deze opleiding gratis volgen. Uw inschrijving dient dan te gebeuren via cevora (www.cevora.be).

Bent u niet zeker van het Paritair Comité waaronder uw bedrijf valt, bezorg ons dan alle gegevens, inclusief het RSZ nummer en wij vragen dit voor u na. Behoort u alsnog tot het desbetreffende Paritair Comité, dan bezorgen wij uw inschrijving aan Cevora.

Valt u niet onder Paritair Comité 200, dan wordt het bedrag zoals vermeld op onze website gefactureerd.

Programma

  • In deze ééndaagse opleiding wordt U practisch voorbereid op de digitale wereld;
  • U leert wat de verschillende termen nu precies betekenen
  • U leert zich beschermen in een digitale wereld (uw digitale voetafdruk)
  • U leert werken in de Cloud
  • De opleiding leert de cursist omgaan met nieuwe technologieën waardoor de drempel voor toekomstig gebruik verlaagd wordt;
  • De opleiding laat de cursist zelf werken met software-pakketten en producten die in de opleiding 'Digitaal kompas; Big data en de nieuwe digitale wereld' getoond werden.
2017-50-1-OmschrijvingDocent-1.png

Het Aanvullend Paritair Comité voor Bedienden (APCB of PC200) overkoepelt 55.000 bedrijven. Die storten elk een jaarlijkse bijdrage. Daarmee kunnen de 404.000 bedienden uit bedrijven gratis opleiding volgen bij Cevora. Zo stimuleren werkgevers en werknemersorganisaties de kennis en vaardigheden van de medewerkers. Waarom?

Eenvoudig: iedereen wordt beter van werknemers die zich goed voelen en beter presteren.