Adobe After Effects


Basisopleiding After Effects
Webinar ICT en informatiemanagement 100273

Wat kent men na het volgen van deze opleiding?

Na het volgen van deze opleiding beschikt u over voldoende kennis en vaardigheid om geavanceerde animaties, bewegende grafische en visuele effecten voor film, video, multimedia en internet te produceren.

Omschrijving

Een videoproductie wordt een stuk interessanter en professioneler als men effecten als titels, logo's en animaties toevoegt. Dat kan met behulp van de nieuwe Adobe After Effects. Dit programma is de standaard voor professionele motion graphics en visuele effecten. After Effects wordt ingezet bij de creatie van videoclips, televisie- en bioscoop-reclame, productpresentaties en special effects bij video-en filmproducties.

Meerdere videolagen kunnen worden gecombineerd met o.a. tekst, logo's, foto's en geluid om een nieuwe videolaag samen te stellen. Video- en filmmontage software als Adobe Premiere, maar o.a. ook Avid maken gebruik van plug-ins uit After Effects. Tijdens deze opleiding leert u hoe u videobeelden kunt combineren met stills (foto's, tekeningen, logo's), teksten en geluid en hoe u daarmee een samenhangend en visueel aantrekkelijk videoproduct kan maken.

Voor wie is deze opleiding bestemd?

Voor editors die door middel van visuele effecten de montage willen verfraaien of manipuleren.

Voorkennis

U hebt enige kennis van Adobe Photoshop.

Methodologie

De cursus wordt klassikaal gegeven in groepen van maximum 14 personen. U kunt dus rekenen op maximale persoonlijke aandacht. Na de theoretische uitleg werkt u aan praktijkoefeningen. U ontvangt ook lesmateriaal als ondersteuning van de praktijklessen. De hierboven genoemde informatie betreft het open cursusaanbod.

OP ZOEK NAAR EEN PRIKKELENDE MAATTRAINING OF BEGELEIDING?

Om uw persoonlijke of bedrijfsgebonden groeiambities waar te maken kunt u op ons vertrouwen. Wat uw uitdaging ook is, we vinden binnen ons ruime netwerk van ervaren vakspecialisten en -trainers beslist de mensen met wie u uw doelstellingen kunt bereiken. Vertrekkend vanuit uw behoeften, visie en strategie ontwikkelen wij een oplossing volledig afgestemd op uw noden en wensen. Onze hands-on aanpak zorgt ervoor dat u praktische en bruikbare oplossingen hebt die onmiddellijk toepasbaar zijn.

Bovendien bepaalt u ook mee de best geschikte organisatievorm qua locatie, tijdstip en duur. De opleidingen en begeleidingen kunnen worden georganiseerd in uw bedrijf, op één van onze campussen of op een andere locatie naar uw keuze. Ook na uw opleiding of begeleiding wordt u nog verder ondersteund. Verbeteringen en veranderingen vragen immers continue aandacht. Dit zorgt er dan ook voor dat u volgens de juiste stappen verderop kunt en uw investering blijft renderen.

adobe-after-effects-video-nabe-3-1_2010-273.jpg

Programma

  • Bepalen van de juiste instellingen voor het gewenste eindresultaat (Composition)
  • Combinatie van Photoshopbestanden in After Effects
  • Gebruik van stills en videobeelden en het animeren hiervan
  • Toepassen van audio
  • Gebruik van effecten (onder meer keying, audio, vervaging)
  • Gebruik maken van de tekst (bewegen op een pad)
  • Gebruik van 3D-optie
  • Een eindeffect over de gehele montage plaatsen

Opgelet: Deze opleiding wordt georganiseerd door onze partner Skilliant. Het erkenningsnummer voor Skilliant is DV.O214464.

Lesdata

Datum Startuur Einduur
donderdag 13/10/2022 18:30 21:30
donderdag 20/10/2022 18:30 21:30
donderdag 27/10/2022 18:30 21:30
donderdag 10/11/2022 18:30 21:30
donderdag 17/11/2022 18:30 21:30
donderdag 24/11/2022 18:30 21:30

Data onder voorbehoud van eventuele wijzigingen.

Contact

  • T: 078 35 39 30
  • Tine@escala.be

Escala helpt u graag in uw continu streven naar verbetering en professionalisering.
Via in-house opleidingen, advies en begeleiding biedt Escala de nodige ondersteuning.