Meet en verbeter de prestaties van medewerkers


Performance management: tool voor beter presteren
Webinar HRM 200593

Introductie

Kort en krachtige webinar. Hapklare tips en tricks die u van 11u00 tot 12u00 meenemen naar de essentie van het onderwerp om onmiddellijk aan de slag te gaan.

Voor wie is deze opleiding bestemd?

Voor wie is deze webinar bestemd?

  • HR-verantwoordelijken, -managers, -directeurs
  • Stafmedewerkers die verantwoordelijk zijn binnen een deelgebied van HRM en die hun kennis willen verbreden
  • Adviseurs en consultants die in een professionele relatie staan met HR-verantwoordelijken en met hun kennis een professionele gesprekspartner willen zijn voor KMO's
  • Leidinggevenden, lijnverantwoordelijken, managers en KMO-bedrijfsleiders, die in hun functie geconfronteerd worden met de principes van sociaal overleg en hierin een aantal concrete instrumenten zoeken.

Programma

Over strategie implementatie en performance management zijn talloze boeken geschreven en seminaries gehouden: KPI’s, dashboards, Balanced Scorecards, het zijn maar een paar termen die telkens terugkomen.

  • Maar wat is nu echt de motor om onze strategie te realiseren?
  • Wat zijn de succesfactoren?
  • Hoe kunnen we prestaties meten in de snel veranderende wereld van vandaag? Welke informatie is hiervoor nodig?  
  • En wat past het best bij uw organisatiecultuur?
  • Tijdens deze webinar gaan we door een paar recente wetenschappelijke inzichten en praktische toepassingen.

Marleen Verstraete werkt meer dan 20 jaar in Human Resources, als training en communicatie adviseur bij SBM en Unilin, als HR Director bij het internationaal logistiek bedrijf ECS, European Containers. Ze was daar verantwoordelijk voor het HR beleid, de interne communicatie en maakt deel uit van het directiecomité. Recentelijk werkte ze als HR-interimmanager bij Matexi. Momenteel is ze HR-manager bij Group Huyzentruyt. Marleen volgde de Master Class in HRM management bij Vlerick Business School en trainingen in strategisch management en interne communicatie. Ze heeft een brede ervaring in groeibedrijven en treedt op als lid van KMO-adviesraden. Ze gelooft in de kracht van het netwerk en zet zich daarom in als voorzitter van de Club van personeelsmanagers in West-Vlaanderen.

Escala helpt u graag in uw continu streven naar verbetering en professionalisering.
Via in-house opleidingen, advies en begeleiding biedt Escala de nodige ondersteuning.