Koude lijn vs. warme lijn


Geoptimaliseerde maaltijdproductie en-distributie
Opleiding Grootkeuken en HACCP 111281

Introductie

Deze opleiding rond maaltijdproductie en maaltijddistributie via koude lijn, warme lijn en andere methodes zorgt voor meer inzicht in onder andere de operationele en organisatorische problematiek, aspecten van voedselveiligheid, het optimaliseren van de kwaliteit en het tegemoet komen aan klantverwachtingen.

Voor wie is deze opleiding bestemd?

  • Verantwoordelijken in grootkeuken en catering
  • Facilitaire managers
  • F&B manager

Voorkennis

Voorkennis is niet noodzakelijk. Praktijkervaring en/of een kok- of grootkeukenopleiding kan een pluspunt zijn.

Programma

Warme lijn, koude lijn, assemblagekeuken en combinaties

  • Principes
  • Types, eigenschappen, kenmerkende processen en technieken
  • Kwaliteitsbeheersing (Product,  procesbeheersing, voedselveiligheid, klantgerichtheid...)
  • Impact op de organisatie van bereiding en distributie
  • Voor- en nadelen

Kwaliteitbeheersing

  • Kwaliteit van eindproduct
  • Klant en stakeholder
  • Operationele aspecten
  • Organisatorische aspecten

 

Operationele en organisatorische aspecten

  • Infrastructuur & uitrusting
  • Personeelsinzet
  • Kosten

Lesdata

Datum Startuur Einduur
maandag 08/11/2021 09:00 12:00
maandag 08/11/2021 13:00 16:00

Data onder voorbehoud van eventuele wijzigingen.

Locatie

  • Escala Brugge
  • Spoorwegstraat 14
  • 8200 Brugge
Bekijk op Google Maps

Contact

  • T: 078 35 39 30
  • Tine@escala.be

Geert Bruggeman

  • Lector kwaliteitszorg en voedingsproductie, Artesis-Plantijn Hogeschool Antwerpen
  • Zaakvoerder adviesbureau Qreactiv (voedingsveiligheid en kwaliteit)
  • Gastdocent Syntra West

Escala helpt u graag in uw continu streven naar verbetering en professionalisering.
Via in-house opleidingen, advies en begeleiding biedt Escala de nodige ondersteuning.