IT club

De IT-club is er voor IT professionals die zich continu wensen te informeren over de nieuwste trends, technologieën of producten.
Maandelijks worden hieromtrent 3 seminaries georganiseerd.

Wilt u lid worden van de IT Club? Schrijf dan nu hier in op de site van onze partner SBM..

Dagelijks wordt u als IT-professional geconfronteerd met nieuwe producten, trends en technologieën. Steeds opnieuw moet de keuze gemaakt worden of u deze technologie al dan niet integreert in uw werking. De IT-Club is er voor IT-professionals die zich continu wensen te informeren over de nieuwste trends, technologieën of producten. Op het einde van de maand organiseren wij telkens drie seminaries.
Een seminarie wordt opgedeeld in twee delen. Tijdens het eerste gedeelte van de avond krijgt u een uiteenzetting over de conceptuele werking van nieuwe technologieën of normen. Na de pauze wordt via een demo en een aanvullende getuigenis een mogelijk stappenplan voorgesteld om deze technologie (of norm) in een ICT bedrijfsomgeving te implementeren. In de pauze is er ook even tijd om bij te praten met de andere leden, zie het als de ideale manier om te netwerken.
De seminaries zijn gericht op drie functieprofielen:

  • IT Club for IT Professionals
  • IT Club for Developers
  • Circle of Excellence for ICT managers en Business Decision Makers

De planning voor 2018-2019 wordt begin juli bekendgemaakt.
De hierboven aangekondigde thema's en data kunnen wegens praktische omstandigheden (actualiteit) gewijzigd worden.
Wanneer u lid bent van de IT Club - Circle of Excellence, kan u bovenstaande seminaries aan ledenprijs (€ 45 in plaats van € 160 - prijzen excl. 21% BTW) volgen.