search icon

start meteen

zoek in meer dan 200 opleidingen

Escala geeft kwalitatieve antwoorden op actuele opleidingsnoden voor de publieke sector, de social profit en non-profit.

Escala staat garant voor innovatieve opleidingen die vrij gevolgd kunnen worden via het kalenderaanbod of die op maat in-house georganiseerd worden. Escala brengt kwalitatieve opleidingen die continu geëvalueerd en geactualiseerd worden. Verwacht doelgerichte opleidingen met praktische tips & tricks en dit volgens de laatste leermethodes. Een team van 15 ontwikkelaars vertaalt de polsslag van de sectoren. Docenten die maximaal vertrouwd zijn met het werkveld leiden de cursisten op. Escala heeft de expertise, de geschikte lesgevers en de uitgebreide faciliteiten om op een modulaire manier leeroplossingen voor u samen te stellen.

Kwaliteit verzekerd

Dagelijks monitort Escala de klanttevredenheid en wordt onze interne werking en het kwaliteitsbeleid geoptimaliseerd. Hierdoor kunnen we ook onze dienstverlening beter afstemmen op de opleidingsnoden van onze klanten in de publieke, social en non-profit sector.

Mobiliteit & Vakbekwaamheid

teacher image
"

Praktisch én op een veilige manier leren werken met mobiele arbeidsmiddelen is van zeer groot belang.

"

Steven - DOCENT